Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből több is lehet, vagy nem?
Figyelt kérdés
Az exbarátnőmmel évek után újra találkoztunk. Végül odáig jutottam vele, hogy kinyaltam (sajnos korán toppantak be a szülei). De nem is igazán láttam rajta, hogy ő menne tovább is. Mielőtt elmentem tőle azt mondta, hogy ezt gyakrabban is megtehetném neki. Most itt konkrétan a kinyalásra gondolt, vagy szimpla szex is lehet? Én nem igazán merek rákérdezni, mert én dobbantottam tőle, és nem akarom, hogy arra gondoljon, hogy csak "arra" kell.2015. júl. 11. 15:10
1/2 anonim válasza:
Még tedd meg neki nyelvel párszor,de csak akkor tedd be,ha ő kéri.Így nem fogja azt gondolni,hogy csak arra kell neked,mert ha csak te elégíted ki,akkor nem te használod ki.
2/2 anonim válasza:
Ja, hanem o hasznal ki teged. Ha neked es neki ez igy ok akkor csinald
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!