Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez így normális? Vagy lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így normális? Vagy lehet ebből gond?

Figyelt kérdés

Régebben már volt +1 pasis felállás nálunk, most pénteken megint megtörtént, sikerült rávennem a barátomat. Nálunk a szex egész más, mint a hétköznapi szex, én vagyok lent ő fent (nem szó szerint), és amit ő akar az van.

Én nem mondhatok nemet semmire, neki meg kötelessége "kihasználni" ezt. Most akit beszerveztünk ő is ilyen "hatalmi" körbe került, csak sajnos (vagy szerencsére, ki hogy értelmezi :D ) ő neki tényleg nem voltam más, csak egy darab hús, így nála még olyan határok se voltak mint a barátomnál.

A kérdés pedig az, hogy neki elég nagy volt lent, és legtöbbet hátul "használt" és péntek óta igazából nehezen tudok járni. Barátomnak is nagy van és vastag (19, 5,2) de szerintem neki hosszúságban nem hiszem talán egy picivel, de vastagságban biztos hogy vastagabb volt.

Egész nap itt volt a srác, szóval nem egy menet volt.

Szóval ebből lehet gond? Vagy csak várni kell kicsit? Ma már jobb lényegesen mint tegnap este volt (ki se keltem akkor az ágyból), de ma is csak biccegek.

A barátom hétfőn még ugye itthon van, de keddre azt mondta kivesz szabit, ha nem "gyógyulok" meg.

A körítést csak azért írtam le, hogy érthető legyen a kérdés.

2015. máj. 23. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
én is szivesen szétk rnálak ha neked ez jon be
2015. máj. 23. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Kinek mi a normális... Ha egészségügyi gondra gondolsz, előfordulhat, ha egy darab húsként használnak.
2015. máj. 23. 21:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Mégis mire számítottál?
2015. máj. 23. 21:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Rendszeresen használja a barátom hosszú időn keresztül a fenekemet, már amikor akarja, vagy kedve van hozzá, de ilyen még nem igen volt, vagyis volt, de másnapra sosem maradt nyoma.

De így is megérte, szóval ez vállalható dolog, legalább a barátom most ugrik, ha kell valami :D Mondjuk ő mindig leste minden kívánságom (ugyanakkor sosem volt papucs, mert az utolsó szó az az övé), de most még annál is jobban érzem azt hogy imád mint ezelőtt.

2015. máj. 23. 21:36
 5/5 A kérdező kommentje:
na most már szinte nem is érzem :))
2015. máj. 25. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!