Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátság extrákkal dologra?
régebben volt köztünk csók. Pár éve csak neten tartjuk a kapcsolatot.
Esetleg hogy célozhatok arra hogy kivánom őt, és aludnék nála..?:) hogy vegye a lapot, de mégis magától hozza fel a témát? 24/L
ird meg neki hogy leégett a ház vagy festás van nincs hol aludnod vagy elhagytad a lakáskulcsot nincs hova menned
de mindenképp ruha nélkül feküdj mellé az ágyban sötetbe majd ott rájön hogy mesztelen vagy és akkor már csak egy út van a szex,
de irigylem a pasit
ha nem jön be irj nekem nálam alhatsz mindennap és akkor van szex amikor te akarod
puszi sok sikert majd ird meg mi volt
gumi legyen nálad egy tucattal
Ha barátság extrákkal kapcsolatot akarsz csak tényleg, akkor keresheted elég egyértelműen, nem hülye férfi veszi az adást.
Kérdés, hogy tényleg csak ennyit akarsz-e csak tőle, nem sérül-e a lelked ettől? Mert ha szexpartnerként kezded egy férfinál, akkor az jellemzően nem fog soha komoly kapcsolatra számításba venni. Mondjuk az tény, hogy a szexpartnerségre alkalmas szintet minőségi férfinál is elég könnyű hozni, ehhez elég ha szép és ápolt egy nő (míg komoly kapcsolatra tervezett nőnek már belső értékeit, hátterét is nézzük).
Nincs párja, ha lenne akkor biztos hogy nem akarnék ilyet tőle!
Igazából én szerettem régen őt.
Most vagyok túl egy nagy csalódáson, és most máshogy látok mindent. És kikapcsolodásra lenne szükségem, és ezt csak vele tudnám elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!