Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges, hogy ő is érzett valamit, csak tagadja, lehet, hogy még maga előtt is? Létezik "barátság extrákkal"?
Figyelt kérdés
Tudom ez két kérdés,de majd megértitek! Hosszú sztori lesz,bocs. Szóval fél évre külföldre mentem tanulni,és megismerkedtem egy fiúval,sőt közös baráti körünk lett, de kettesben is sokat jártunk el,sőt,minden hétvégén,sokszor hétköznap is,ha ráértünk...és hát igen,szexeltünk is. Rendszeresen. Én persze egy idő után kezdtem többet érezni (igen lány vagyok),de nem mertem neki bevallani. Csak miután hazajöttem. Gyávaság...tudom! De most jön a lényeg,ő azt állítja,hogy örül,hogy megismert,és jó volt,semmit nem bánt meg bla bla "a helyén tudta kezelni,mivel tudta,hogy eljövök" stb,ami persze oké is,de mégis annyira fáj.Az,hogy nem vallja be,ha esetleg ő is érzett valamit. Pedig én azt érzem,hogy ő is szeretett. Sokat nevettünk,rengeteget odabújt,és a vége felé random megcsókolt. Ami előtte egyikünk szokása sem volt. De most annyira racionális. Persze azóta is folyamatosan keres,beszélünk.Szóval pl ezt sem értem,mert a vallomásomra meg csak ezeket mondta. Annyira rossz. Pedig én nem hiszem,hogy létezik barátok közt szex...De persze ő férfi. Szóval nálatok ez lehet,h más. :( Na mindegy,az se baj,ha senki nem válaszol,csak jól esett kiírni magamból,azt hiszem.2015. jún. 17. 18:17
1/3 anonim válasza:
Férfi és nő között nincs barátság. Ezt a Ti esetek is igazolja,hisz lefeküdtetek egymással. A barátok nem teszik ezt.
2/3 anonim válasza:
Szia! Elegge hasonlo a mi sztorink, a tietekhez. 12 eves voltam amikor megismertem a mostmar baratomat, o akkor 17 volt:) onnantol kezdve legjobb baratok lettunk. Mindent elmondtunk egymasnak, a szerelmi banatokon at a szokasos szurke hetkoznapi dolgokon at mindent. Napi szinten beszeltunk, de nem voltunk szerelmesek. O az elejen erzett irantam valamit de tisztaztuk a dologot hogy koztunk soha nem lesz semmi..mondtam akkor:D annyi szerettuk egymast szinte testverkent hogy ha valamelyikunknek baja volt, volt hogy hajnali 3-ig telefonaltunk iskolaidoben:) na mostmar a lenyegre terek.:) amikor 15 voltam, o 20, megbeszletuk hoghya 30 eves korunkig szinglik leszunk, akkor osszehazasodunk de addig semmi nem lesz koztunk. Kb egy hetre ra lett a 16.szulinapom, nem vagyok buszke ra de olyan reszegre ittam magam hogy keves emlek van. Annyi volt a szerencsem hogy az akkor meg legjobb baratom vigyazott ram, bar o is kicsit ivott, de mindig ugylet ram, elvitt setalni hogy kijozanodjak. Kb a 3.setanal nem tudjuk hogy ki csokolt meg kit, de hat megtortent:) egesz ejszaka csokoloztunk es a tobbi...:) utana egy honapig kavartunk, en nem voltam szerelmes. A baratom igen, szenvedett, nagyon mert en nem akartam komolya kapcsolatot. Nem ertem a mai napig hogy mi tortent de egyszer csak bekattant nalam valami, hoy en ot szeretem, mindig is szerettem. Es massal el sem tudnam kepzelni es nem is akarom, mert egyszeruen nem birnek mast elviselni, aki nem o. Osszejottunk es mar fel eve mi vagyunk a legboldogabbak a vilagon, tervezzuk a jovot, gyerekeket stb. O egyben a szerelmem, es a legjobb baratom 4 eve, jobban ismer mint en magamat es ez kolcsonos.:) tehat ezzel azt szeretnem mondani hogy igenis van baratsag extrakkal kapcsolat ( bar nalunk ez tovabb haladt), masodjara pedig hogy van remeny, akarmi pici dolog is valtozhat es kivanom neked hogy osszejojjon amit szeretel a sraccal:) drukkolok!!! Bocsi hosszu lett de erzelmi kirohanasom volt:) 16/L
3/3 A kérdező kommentje:
Egyébként első kommentelő,azért nem értek teljesen egyet veled. Szerintem pont az a baj,hogy barátság igenis létezik férfi és nő között...csak éppen ők nem fekszenek le egymással,ahogy te is mondtad! Szerintem totál lehetséges az,hogy egy nő és egy férfi teljesen egy hullámhosszon legyen,de mindenféle vonzalom nélkül. Mert egyszerűen nem jönnek be egymásnak. Olyan is létezik,hogy két ember csak szexel,mert miért ne,de akkor nincs barátkozás stb,akkor a beszélgetés egy minimális udvariassági szintig megy : "Szia,hogy vagy? Jól,kösz,és te? " ennyi. De ha barátkozás is van és szex is,akkor az már szerintem nem működik. Akkor jön a szerelem szerintem. Szóval én nem hiszek ebben az extrás dologban,ennyi. De valószínűleg van olyan ember,akinél ez működik... Sajnos. :( És azt hiszem belecsúsztam abba a hibába,hogy azt hittem,hogy nekem is menni fog. De nem ment. Neki viszont igen...
2015. jún. 18. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!