Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán kapcsolat, talán barátság extrákkal, hogyan tudnám eldönteni?
Nem vagyok fiatal, átéltem már pár dolgot, de ez a kérdés, vagy inkább a kérdező, olyan szexuális izgaommal töltött el, hogy nem igaz.
Látatlanban is szerelmes lettem mindkettőtökbe.
Tanácsot adni nem nagyon tudok, nektek kell érezni, tudni mi van köztetek, mi van a fejetekben. Egy extrás baráti kapcsolat is évekig kielégítően tud működni, de ahhoz nagyon erősnek kell lenni fejben, tudni, hogy bármikor vége lehet, vagy komolyabbra fordulhat.
Szeretkezzetek sokat mindenesetre.
36F
Szerintem simán lehet találni olyan srácot, akit nem zavar, hogy együtt vagytok. És ha a barátnődnek van valakije, akkor nem fél a lelepleződéstől, folytatni fogja. Szerintem nyugodtan csináljátok, idővel hátha Te is kiszeretsz belőle és majd találsz magadnak egy fiút. De ha most ez tetszik, akkor miért ne? :)
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!