Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS a barátom nem megy bele a kötözős szexbe. Mit tegyek?
18 éves lány vagyok,és annyira vágyom rá,hogy kikötözzenek és keményen meg......
Csak itt merem kiírni. Hogy füzzem meg h belemenjen???
KÉRDEZŐ!
Mielőtt a válaszolók között elszabadulnak az indulatok:
HOL TART AZ ÜGYETEK? Sikerült már megbeszélni a dolgot a barátoddal? Jutottatok valamilyen megoldásra?
Felajánlottam a segítségemet. Szóval pld ezen a hétvégén ÖSSZEISMERTESSELEK A KÖTÖZŐ MESTERREL? Azt is megtanítja, hogyan kell. :)
Ez egy meddő vita.
Ízlés kérdése,hogy kinek mi jön be.
Egyébként is a szürke szars.g miatt fel van turbózva ez a bdsm téma.Tudom,hogy ettől függetlenül is sok nő álmodozik róla.
A másik oldala a dolognak viszont,hogyha szeretek valakit akkor ennyit simán megteszek érte.Pedig annyira engem sem vonz a kötözősdi.
Sőt akár még egy romantikus filmet is végig ülök szerettemért.Ez a minimum!
F40+
A szürke szrrságtól max pár fiatalabbnak hamarabb tudatosodott a dolog, ha a vágy különben is benne volt már.
Amúgy sincs itt semmi vita. A kérdésre próbáljunk megoldást találni.
Kérdező:
Eleinte eszközök nélkül próbáld rávenni játékokra, és rákapatni a feeling-re :)
Mr.Pofon!
A kioktatás előtt legalább olvasd már el azt mit korábban írtál és írtak:
"Mielőtt a válaszolók között elszabadulnak az indulatok:"
stb.
Biztos nem te fogod megoldani a kérdező problémáját az elfogult tanácsaiddal ha a párjának nincs igénye,sem hajlandósága a bdsm-re!
22-es
25!
Igen látom.Nincs ezzel gond.
Fejtse ki nyugodtan a véleményét,de ne oktasson ki.
Megéltem már ezt azt.Sőt az említett témában is van tapasztalatom.Nem vagyok már mai gyerek.
Akkor maradjunk annyiban, hogy majd ha a kérdező jelzi, mire jutott a párjával, aszerint folytathatjuk.
És ha a Kérdező párja visszautasít mindenféle BDSM játékot, nem érdekli, akkor én hallgatok el.... ;)
Rendben.Megbeszéltük :)
Valószínűleg egy a célunk.
Mégpedig,hogy segítsünk a tapasztalatainkkal.
28: rendicsek, szerintem is ;)
KÉRDEZŐ:
Amikor van elég időtök beszélgetni a pároddal, játékosan helyezd magad olyan pozícióba, ahol el tudod játszani hogy a foglya vagy. Egyelőre eszközök nélkül, hogy ne rémüljön meg nagyon.
Például:
Kérd meg, hogy a bal (segéd) kezével szorítsa meg a jobb csuklódat, ahogy csak bírja. Ha kérdezi, hogy ez mire jó, mondd hogy csak ki szeretnél próbálni valami érdekeset, ezért szépen kéred(!) ;) hogy ne eresszen el. Így a csuklóddal az ő szorító kezét vidd a fejed fölé, és azzal együtt támaszkodj hátra a falnak.
A jobb (erősebb) kezét vezesd (a még szabad bal kezeddel) az arcodhoz, vagy a nyakadhoz, hogy simogassa meg, esetleg fogja meg az arcodat. Éreztesd vele, hogy ez már kezd izgalmas helyzet lenni neked, hangosan vedd a levegőt gyorsabban, harapd a szád szélét, stb.
A jobb kezedet ugyebár nekiszoríttattad vele a falnak. Ezek után a bal kezedet is nyomd be a saját jobb karod (és az ő, a jobb jarodat szorító bal keze) alá keresztbe, hogy mintegy ezáltal mindkettő kezedet lefogja a falhoz, miközben az ő erős keze szabad, és az arcodnál van.
Ha jól csináltad, elérted, hogy foglyul ejtsen.
Csókold meg a jobb tenyerét és mélyen, érzékien sóhajtsd: "iiigen, Uram, mit parancsolsz?"
Majd meséld el, hogy ehhez mit szólt ;)
"És már ne haragudj, de ha beülsz egy nyálas csöpögős filmre a barátnőd kedvéért, akkor te vagy a hülye, na meg a barátnőd is."
Hát volt h megnéztem vele egy romantikus filmet és tetszett. Sőt olyan is volt, h megnézett velem egy sci-fit vagy épp vmelyik Avengert és bejött neki, pedig sose életébe nem ül be rá ha meg nem győzöm.
Szóval alkalmazkodni mindig tudni kell egy kicsit. Olyan nincs, h minden preferenciátok közös... és ha mindig csak azt csináljátok, amit mindkettőtök szokott, az egy idő után unalmas, ráadásul egy átlagos, 20-on éves párnál az ilyen metszet rendkívül kicsi... lévén mindketten kifejlett ízléssel rendelkeznek. És ez igaz a szexre is. Jó, ott azért kicsit többről van szó, mivel ez komoly pszcichológiai hatással jár, ráadásul könnyű elrontani a dolgokat és azzal testi/lelki sérülést okozni a másiknak, de hát nem is azt javasolja senki, h rögtöna mélyvízbe ugrani...
De azért kiváncsi vagyok akkor is ennyien védenék a srácot ha mondjuk épp az orális szexre nem lenne hajlandó. Abba már belegondolni is durva, mit kapna a csaj ha mondjuk ő nem lenne hajlandó az orális szexre. Alsó hangon is prűdnek neveznék. És egyébként szerintem, valamennyire azért joggal. Szóval nem értem miért kell kategorizálni az egyes szexuális viselkedésformákat, vagy akkor most olyan tulajdonság nincs is, hogy prűd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!