Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » SOS a barátom nem megy bele a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS a barátom nem megy bele a kötözős szexbe. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok,és annyira vágyom rá,hogy kikötözzenek és keményen meg......

Csak itt merem kiírni. Hogy füzzem meg h belemenjen???

2015. júl. 5. 22:45
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
70%

10: Majd én lefoglak, Drága :D

Amúgy most miért kötexel a kérdezővel? Attól, hogy neked valami nem jön be, más szeretheti. Ahány ház, annyi szokás...

Kérdező: bocs, nekem csak bilincseim vannak) :P

2015. júl. 6. 10:11
 12/32 anonim ***** válasza:
86%

Jó, elnézést, nem akartam kötekedni. :D Csak nem szeretem ezt az erőltetés dolgot. :) Ha ennyire akarod, akkor keress magadnak egy fiút, kérdező, aki megcsinálja.

Vagy mondd neki a szokásos zsaroló-dumát: csak egyszer próbáljuk ki, aztán lehet, hogy neked is tetszeni fog.

(De ez most komolyan elgondolkodtatott, mármint, hogy miért kell kikötözni, ha le is foghatnak. Kiírok egy kérdést, hogy van-e, aki szereti rajtam kívül xD )

2015. júl. 6. 10:16
 13/32 anonim ***** válasza:
34%

12-es: A válasz túl egyszerű: A kötélből nem tudsz szabadulni azonnal, a pasid meg elenged azonnal, ha szólsz neki. Gondolkozz még rajta! Te is rá fogsz jönni erre.

Amúgy nem kizárt, hogy a pasid pl. szub. Én is fiú vagyok, és szub. Nekem épp a fordítottja jönne be. HA pl. a bnőm alázna.

2015. júl. 6. 10:37
 14/32 anonim ***** válasza:
72%
Annyit azért nem ér a téma, hogy ennyit gondolkodjak rajta :D Engem ez egyáltalán nem vonz.
2015. júl. 6. 11:45
 15/32 anonim ***** válasza:
75%

Vegyél egy szőrmés bilincset ami nem hat olyan durván a srácra, és kérd meg h tegye rád, próbaként. Talán rákap az ízére, talán nem.

Sokan nem tudnak különbséget tenni fantázia és valóság közt, és sajnos a barátnő kötözését úgy élik meg mintha ártanának neki. Ez nem feltétlen az, h szexuálisan nem izgatja inkább pszichológiai probléma. Amikor képtelen vagy beleélni magad a másik helyzetébe, vagy egy szerepbe. De lehet még más lelki trauma is a háttérben.

Sajnos vannak emberek akiket sehogy se lehet megfűzni, az én exbarátnőm is ilyen volt.

Mérlegelned kell ő a fontosabb vagy megélni a vágyaidat. Ha eltökélt vagy, elképzelhető h hosszú munkával megfűzöd, kérdés h élvezni fogja-e, és h valóban ezt akarod-e.

2015. júl. 9. 17:26
 16/32 anonim ***** válasza:
31%

hat sztem nagyon unalmas lehet a szexualis elet, ha mar itt megakad a pasi hogy kosson egy hurkot...

ertem en pl az anal lehet undorito, vagy valaki nem szeret nyalni, vagy jobban elvezi a gyenged szexet. dehat bakker egy k..va csomot nem tud megkotni a szeretet nojenek es ugy szexelni vele?

elkepzelem ahogy most jarogat szegeny fiu viragokat venni szulinapkor meg evfordulokor, es azt hiszi ez majd helyetesiti a valodi vagyakat..

2015. júl. 10. 22:17
 17/32 anonim ***** válasza:
10%
16: egyetértek egy ilyen csajnak komoly vágyakkal komoly férfi kell nem kisfiú. Az hogy minimálisan sem tud a másik vágyaival azonosulni az nem azt jelenti hogy a másik a perverz, hanem h ő a prűd.
2015. júl. 12. 23:34
 18/32 anonim ***** válasza:
28%

16, 17, ti nem vagytok normálisak....

Teljesen más a szexkultúrátok, a beállítottságotok, ezért nem fogjátok fel. A probléma ott kezdődik, hogy nem is akarjátok felfogni, hogy esetleg a prüdéria helyett más is lehet.

Kiscsaj komoly vágyakkal? Szerintem meg csak egy kiscsaj, aki olvasta a szennyek szürke árnyalatát. Enyi. Látjátok? embere válogatja, mi a prűdség.

2015. júl. 13. 08:25
 19/32 anonim ***** válasza:
21%

"Teljesen más a szexkultúrátok, a beállítottságotok, ezért nem fogjátok fel. A probléma ott kezdődik, hogy nem is akarjátok felfogni, hogy esetleg a prüdéria helyett más is lehet. "

Ugyan mi? Hacsak nem érte a múltban valamiféle komoly trauma (ami esetén teljesen megértem), valószínűleg legrosszabb esetben is max. szkeptikusan áll a dologhoz. Ez olyan mint megnézni egy romantikus filmet. Gagyi, nyálas, és szinte fizikailag fáj, mégis rááldozok másfél órát az életemből, hogy a barátnőmnek öröme legyen. Miért annyira más a dolog, h valakit kikötözöl szex közben? Kicsit túlmisztifikáljátok a dolgot! Ez csak egy szerepjáték... nem kell rögtön sötét pincébe vetni és megkínozni. A (legtöbb) nő fantáziája beéri egy kis kötözéssel, cirógatással, orális szexsszel. A "keményen megb." nevezetű vággyal pedig végleg nem értem mi a gond, jó értem én h romantika meg minden, de hát sztem nekünk férfiaknak is természetes, ösztönös vágyunk, h néha, rendesen odategyük magunkat... Csak hát sikerült "túlcivilizálódni" és hát a prüdériával kimosni az emberek agyát.

"Kiscsaj komoly vágyakkal? Szerintem meg csak egy kiscsaj, aki olvasta a szennyek szürke árnyalatát. Enyi. Látjátok? "

Én sose olvastam, mégis már 13-14 éves korom óta BDSM-el kapcsolatos fantáziáim vannak, most akkor mi van?

2015. júl. 13. 20:22
 20/32 anonim ***** válasza:
78%

A "keményen megdug" részével nekem sincs bajom, sőt, szeretem, ha keményen megdugnak (már elnézést).

Sőt! A kötözéssel sincs bajom! Csak nem értem, hogy a pasit minek kell leprűdezni emiatt... lehet, hogy semmi lelki ok nincs a háttérben, egyszerűen nem jön be neki.

És már ne haragudj, de ha beülsz egy nyálas csöpögős filmre a barátnőd kedvéért, akkor te vagy a hülye, na meg a barátnőd is. Én tudom kivel milyen filmet nézzek meg, és soha be nem ülnék a pasimmal egy ilyen mozira. Főleg, hogy én sem szeretem a romantikus filmeket. Olyanra megyünk mind a ketten, amit mind a ketten seretünk. Ez a titok nyitja.

Na akkor most mi van? :D

2015. júl. 13. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!