Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS a barátom nem megy bele a kötözős szexbe. Mit tegyek?
18 éves lány vagyok,és annyira vágyom rá,hogy kikötözzenek és keményen meg......
Csak itt merem kiírni. Hogy füzzem meg h belemenjen???
Sehogy.
Tapasztalat...aki nem akar, az nem is fog. Ámen.
Először is sokat beszélgess vele erről.
Esetleg ismerkedjetek meg olyan emberekkel, akiknek már van benne tapasztalatuk.
Ha akarod, szivesen összehozlak olyan emberrel, aki műveli és oktatja is a kötözést, majdnem tolmácsoltam is a shibari bemutatóját, meg élőben láttam a "munkáit" BDSM klubokban. Megtanítaná a fiúdnak, és/vagy ő szivesen megkötöz téged (természetesen a folytatást utána már rábízná a barátodra) :D ;)
Túl sok volt a szenny, amit ti szürke ötven árnyalatának hívtok? :D
Keress magadnak egy pasit, aki kikötöz, a te pasidat pedig küldd hozzám. Szerintem ellenék vele :)
A másik: én meg azt nem értem, miért jó a kikötözés. Szerintem sokkal izgatóbb, ha a pasi fog le, mert akkor érzem, hogy ő az erősebb, én meg gyenge vagyok hozzá. A kikötözést nem értem, ha van nyers erő is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!