Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » SOS a barátom nem megy bele a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS a barátom nem megy bele a kötözős szexbe. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok,és annyira vágyom rá,hogy kikötözzenek és keményen meg......

Csak itt merem kiírni. Hogy füzzem meg h belemenjen???

2015. júl. 5. 22:45
1 2 3 4
 1/32 Interferencia ***** válasza:
17%
De ennék most egy kis kötözött sonkát!
2015. júl. 5. 22:46
 2/32 anonim ***** válasza:
93%
Sehogy, ne erőltesd.
 3/32 anonim ***** válasza:
93%

Sehogy.

Tapasztalat...aki nem akar, az nem is fog. Ámen.

4/32 anonim ***** válasza:
68%
én kikötöznélek, úgyis matróz vagyok :D Szex?
 5/32 anonim ***** válasza:
61%
baromira kivancsi lennek egy pasi ebbe miert ne menne bele..azt meg ertem ha analtol undorodik vagy valami, de a parja kerje kotozze ki es ugy csinalja, abba mi gond van?
2015. júl. 5. 22:51
 6/32 anonim ***** válasza:
83%
hogy hogy mi gond van,mondjuk nem bukik a bdsm-re
2015. júl. 5. 23:00
 7/32 anonim válasza:
66%
Miért kell belemennie? Nem az a lényege, hogy ellenálljon, amíg lefogod, és kikötözöd?
2015. júl. 5. 23:13
 8/32 anonim ***** válasza:
70%
Kotozd meg es kenyszeritsd :P
2015. júl. 5. 23:52
 9/32 anonim ***** válasza:
77%

Először is sokat beszélgess vele erről.

Esetleg ismerkedjetek meg olyan emberekkel, akiknek már van benne tapasztalatuk.

Ha akarod, szivesen összehozlak olyan emberrel, aki műveli és oktatja is a kötözést, majdnem tolmácsoltam is a shibari bemutatóját, meg élőben láttam a "munkáit" BDSM klubokban. Megtanítaná a fiúdnak, és/vagy ő szivesen megkötöz téged (természetesen a folytatást utána már rábízná a barátodra) :D ;)

2015. júl. 6. 07:40
 10/32 anonim ***** válasza:
16%

Túl sok volt a szenny, amit ti szürke ötven árnyalatának hívtok? :D

Keress magadnak egy pasit, aki kikötöz, a te pasidat pedig küldd hozzám. Szerintem ellenék vele :)

A másik: én meg azt nem értem, miért jó a kikötözés. Szerintem sokkal izgatóbb, ha a pasi fog le, mert akkor érzem, hogy ő az erősebb, én meg gyenge vagyok hozzá. A kikötözést nem értem, ha van nyers erő is. :D

2015. júl. 6. 10:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!