Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit nézel meg legelőször egy nőn?
Én nőként egy pasin először az arcát nézem, ha az bejön, akkor az összhatást és végül az apró részleteket (fenék, vállak stb.)
Kíváncsi vagyok, hogy a férfiaknak min akad meg először a szemük :)
Köbö mint a 8-as.
Gyakorlatilag tényleg pár másodperc alatt végignézünk egy nőt, fontos az arca és a teste is számomra, aki nem vonzó számomra azzal nem jövök össze.
A mellméret másodlagos nem baj ha kisebb, a formája jobban számít.
1.Szemek
2.Arc
3.Kezek
Utána jöhet a többi...
legeslegelsőnek az arcát, aztán a derekát és a csipőjét, aztán fenék és mell, ilyesmi
a szemét egyáltalán nem szoktam nézni, engem nem fog meg, és egyáltalán nem tartok senkit szebbnek vagy csúnyábbnak, inkább attól lesz szép szeme valakinek, mert szeretem
az arcán a haját és a mosolyát tartom fontosnak, ha szépen mosolyog, akárcsak egy félszeg mosoly is elég, az már nyerő, de ha nem is mosolyog vagy idétlenül, akkor az annyira nem előnyös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!