Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit nézel meg legelőször egy lányon/fiún?
Figyelt kérdés
2008. nov. 20. 16:55
2/16 anonim válasza:
Én először az arcát nézem meg..:P Ha tetszik a haja akkor félsiker:D És az sem hátrány ha szépek a fogai.. aztán ne legyen tul sovny és tul dagi sem.. legyen sportos teste, és jo stilusa.. deszkások előnyben:D (sziszko13@msn.com xD)
3/16 anonim válasza:
a szemét =)
persze az összkép is fontos, de én egy szempárba is szerelmes tudok lenni (még ha az illető nem is a legszebb)
5/16 anonim válasza:
Szemet,mellet,popsit!!!!!!!!!!!!!!!!
6/16 anonim válasza:
Hááát a szemét, aztán a kezét meg a seggéT:D Nekem nem számít a testsúly:)
Tamilina (L/15)
7/16 anonim válasza:
Először az arcát, nekem az sokkal fontosabb,mint a test. Szép szemek,szép száj hmmmm :)
(L/20)
8/16 anonim válasza:
Szép szemek, ápolt ajkak, tiszta kéz/körmök, ápolt-borotvált arc, átlagos/sportos testalkat és a popsi :)
L/16
10/16 anonim válasza:
Popsi, cici, szem, haj, legyen átlagos testalkatú, a sorrend felcserélhető :D 17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!