Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon kiábrándítaná a fiút,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kiábrándítaná a fiút, ha meglátná ezt egy lányon?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy születésem óta vagy egy anyajegyem a fenekemnél... nem "kint", hanem a "farpofáim" között, szóval csak akkor látszik, ha terpesztek, vagy valami hasonlót csinálok. A bajom igazából az vele, hogy nem lapos, hanem kiemelkedik. Szőrösnek nem szőrös, az már eléggé hányingerkeltő lenne számomra is... hallottam, hogy le lehetne műttetni, de nem vagyok műtétpárti... ha sexre kerülne a sor, nagyon elvenné a fiú kedvét? Őszinték legyetek kérlek, köszönöm. :)
2011. júl. 19. 22:36
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha tényleg igazából szeret akkor le fogja szarni hogy van ott egy anyajegyed. Ha meg is jegyzi akkor sem kell semmi rosszra gondolni sőt lehet tetszene is neki:D

20/F

2011. júl. 19. 22:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Először nem árt, ha tisztázod, hogy nem más van ott. Amúgy felmerült bennem a kérdés, hogy honnan tudod, hogy ott van?
2011. júl. 19. 22:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
magamból kiindulva k*baszottul sz*rnék rá :D
2011. júl. 19. 22:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

nekem a hátamon volt egy olyan.. de én levetettem mert veszélyes vol többször elkarmoltam hasonló... még mindig van rajtam sajnos 2-3 de azok kisebbek és anyám nem engedi hogy azokat is levetessük (egyenlőre) engem magamon nagyon zavar... de máson nem zavarna.. akárhol is legyen..

17/F

2011. júl. 19. 22:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Amikor olyan helyzetben vagy, hogy úgy szexeltek, hogy a srác hátulról a fenekedet látja, miközben te terpesztesz, akkor már nem az anyajegyekkel fog foglalkozni. Ha valaki egy ilyen helyzetben az anyajegyeidet vizsgálgatja, az teljesen beteg, és szerintem jó eséllyel ilyennel nem is fogsz találkozni. Ha mégis, akkor valószínűleg annak a kukija se fog felállni, mert nem tudja mit kell nézni :D
2011. júl. 19. 22:42
 6/10 A kérdező kommentje:
A második hogy érti, hogy honnan tudom, hogy ott van? Látszik. És érzem is. Biztosan anyajegy, mert kicsinek meg lett nézetve. A többieknek, és neki is köszönöm. : )
2011. júl. 19. 22:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Az ilyet a pasik szerintem szeretni szokták inkább, mert úgy érzik, hogy na ez az a valami, amit csak ők láthatnak, akiknek megmutatod és senki más nem.

Nekem a mellbimbóm felett van egy nem nagy, de elég határozott anyajegy, és eddig minden pasim úgy volt vele, hogyha csak kicsit is kivillant, már attól be voltak indulva, "mert az már majdnem a mellem volt". Szóval ne aggódj ilyeneken.

Amúgy meg amíg nem volt egy komolyabb kapcsolato, ahol őszintén tudtatok ilyesmiről beszélgetni, addig el se tudod képzelni, hogy a pasikat milyen szinten nem érdeklik a kis részletek és szépséghibák. Szerintem kevés olyan apróság van, ami egy férfit zavar, vagy észre sem veszi, vagy izgatónak tartja azért veszi észre...

Mi nők a részleteket figyeljük, de a pasik máshogy gondolkodnak, ők sokkal inkább az összhatásra vannak beállítva.

2011. júl. 19. 22:52
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod, és mindenkiét megnyugtatott a dolog. : ) Bár azt gondolta, ha oda kerülünk nem ezt fogják nézni, de azért aggódtam kicsit. :)
2011. júl. 19. 22:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A nők akkora ökörségeken tudnak a testükkel kapcsolatban görcsölni...

Kedves Kérdező, EZ MOST TÉNYLEG KOMOLY?

Van egy anyajegyed a fenekeden, és szerinted mire oda jutsz egy pasival, hogy meglátja, emiatt fog otthagyni??

Nem akarlak megbántani, de ez egy nagyon NAGYON hülye gondolat. Nem ismersz minket. Egy ilyen dolog egyszerűen nem érdekel engem spec.

2011. júl. 19. 23:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek a punciján van.Semmi gáz.
2011. júl. 19. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!