Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex a főnökkel, próbálta már valaki? Hogyan változott meg utána az egymás közötti munkaviszonyotok?
Figyelt kérdés
2015. júl. 1. 11:00
1/6 anonim válasza:
Férfi a főnököm, de szopat állandóan..
2/6 anonim válasza:
minden főnök ijenge,ci nem tudtad
ha nő lennék én jó főnökkel mindenben benne lennék
hamár főnök sem lehetek
3/6 anonim válasza:
Hát nem is tudom, semmiben nem változott
4/6 anonim válasza:
En nem adnam fel a munkahelyem h fonokkel kavarjak. Az igazgato aszisztense vagyok. Jo a kapcsolatunk de sosem jutott ez eszembe ...
Sztem nem jo ezeket a dolgokat osszekeverni 23N
5/6 anonim válasza:
Természetesen. A kíváncsiság sok mindenre ráviszi az embert, főleg amíg fiatal. Nem volt egy nagy szám. Én mindig cicipárti voltam, ő meg akkor már két gyereket nevelt fel, és ez bizony nyomot hagyott a testén.
A viszonyunk nem sokban változott, csak amikor kiléptem a kapcsolatból, akkor kellet nagyon vigyáznom, hogy soha nem hagyjak támadási felületet.
6/6 anonim válasza:
Soha nem próbálnám ki. A főnök nem férfi vagy nő hanem a főnök. Minden női alkalmazottnak kellene,hogy legyen tartása. De szerintem az esetek többségében biztos, hogy nem happy end lett a vége,többet lehet vele veszíteni mint nyerni, de biztos vannak kivételek. Ha szerelem van az más, de ha csak szex,annyi más ember van,ne pont a főnök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!