Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik hogy 2 egymás utáni...

Létezik hogy 2 egymás utáni nap ekkora legyen a CRL méret közötti külömbség?

Figyelt kérdés

Hétfőn 6,6 mm mértek .a tegnap 9 mm mértek hüvelyi UH a klinikán, ma meg a dokim hasit UH csinált a rendelőjében és 7,4 mm mért. Amúgy ma 7 hetes vagyok.

Lehet hogy azért mért kisebbet mert hasi UH csinált?

2014. dec. 19. 17:06
 1/8 A kérdező kommentje:
És a szikhólyag 3mm kb.
2014. dec. 19. 17:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Az embrió is helyezkedhet másképp, és máris eltérnek a mm-ek.
2014. dec. 19. 17:16
 3/8 A kérdező kommentje:
az normális hogy a szikholyag 3/4 mm
2014. dec. 19. 17:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem fél perc eltéréssel mért hasonló különbségeket ugyanaz az orvos. Mondta, hogy ennyit számít, hogy remeg-e a keze, amikor kattint az egérrel. Tehát sima mérési hiba lehetett. Valamelyik vizsgálatnál nem pontosan kattintott az orvos és máris mm-ekkel mást mutat a gép.

Ugyanis az embrió határait manuálisan jelölik ki, a gép nem ismeri fel automatikusan. A kezelő pedig vagy pontosan jelöli, vagy nem. Nálad is ez történt.

2014. dec. 19. 17:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Az első 2 mérést ugyanot csinálták ugyanúgy ugyanazzal a géppel a 3-ott máshol más gépel, és már az első mérésnél hallottam a szív pulzálást.
2014. dec. 19. 18:08
 6/8 anonim ***** válasza:
múlt pénteken: BPD: 35 mm, AC: 111 mm, FL: 20 mm. Ehhez képest 2,5 nappal később: BPD: 38 mm, AC: 115 mm, FL: 23 mm. szóval gyorsan nő :D
2014. dec. 19. 18:26
 7/8 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: persze,hogy hallottad a szívét 7 hetesen :) én már a 6. heti uh-n hallottam. :)
2014. dec. 19. 18:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem csak a gépen múlik, hanem a kezelőn is. Egérrel jelöli ki a végpontokat. Ha arrébb kattint, máris mást mér.
2014. dec. 19. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!