Mit gondoltok a beauty bloggerek egymás közötti ellentéteiről, a feszültségekről? Voltatok már ilyesminek részesei / megfigyelői?
2-esnek:
akárkivel kapcsolatban. Az elmúlt pár napban is voltak dolgok úgy hallottam, valami olasz-magyar csajjal vagy spanyol?? Nem tudom hirtelen.
Egy Olaszországban élő magyar blogger kezdte a balhét, hogy mindenkit csúnyának és hozzá nem értőnek nevezett, holott az ő blogja egy szemét konkrétan. Az olyan ne vezessen blogot, aki írni nem tud, inkább olvasson és művelődjön, foglalkozzon saját magával. Én végigkövettem ezt a "botrányt", a kirobbantóját szánalmasnak találom, hiszen olyanokat kritizált, akik vele ellentétben nem másokat fikáznak, hanem segíteni próbálnak, avagy hobbiként űzik.
Úgy gondolom, hogy minden közösségben van egy-egy ilyen típusú gerinctelen tapló, aki nem bír magával, és hiányzik belőle az empátia. Fölösleges sárdobálózásba bocsátkozni, ha valakinek nem tetszik a feje vagy a blogja, akkor ne olvasd, és probléma megoldva.
Egyébként nehogy azt higgyétek,hogy mindenki utál mindenkit és nagy harc megy,hogy kinek a blogja a jobb vagy hasonló :D
Nem tekintjük egymást annyira "konkurensnek" sőt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!