Mit tetováltassunk, ami kifejezi az egymás iránt érzett szerelmünket?
Egymás neveit szívecskében.
Az tök vicces szokott lenni, mikor valakinek a karjára nevek vannak egymás alá írva és a régiek mindig át vannak húzva.
A következő szerelmednek is be fog jönni szerintem.
múlandó dolgot nem szabad tetováltatni.
ilyen esetben helyes a "Szeretlek Anyu" mert az nem változik, de rengetegen megszívták ezt, amit te akarsz most..
Én is csak azt tudom tanácsolnim, mint az előttem szólók. Szép dolog a szerelem, de olyan kiszámíthatatlan, ki tudja mi lesz egy vagy több év múlva. Értem, hogy szereted, ő az életed párja, de logikusan kell ezt végiggondolni.
Én és a párom is tetováltatunk magunkra majd nyár előtt. De nem a nevünket, nem olyan dolgot, amiről a másik jut az eszünkbe, hanem olyat, ami nekem tetszik már régóta, és ő is úgyanígy. De mégis meg van az, hogy közösen csináltatjuk. Ha annyira akartok tetkót, akkor inkább ezt a verziót tanácsolom.
Egyik barátom a nemiszerve fölé varratta a barátnője nevét. azóta van másik csaja, és a csaj most kénytelen azt a nevet csekkolni, mikor ott lent jár:D A barátnője meg a hátára a barátja nevét. Négy év után szakítottak. Szóval nem lehet megmondani előre, hogy ti életetek végéig együtt maradtok-e, de jobb félni, mint megijedni.
A nevünket semmiféleképpen nem tetováltatnánk.
Ha lesz tetoválás, ha nem, ha szakítunk egy, öt, agy húsz év múlva, ő akkor is az életem része marad. Ő a múltam, a jelen, meg remélem a jövőm is.
Gyerekek vagytok még sztem. H lenne már a jövőd mikor neked is lesz más meg neki is mondjuk 10év múlva?
Majd Karesznak beadod( a férjednek) h Zsiga még mindig az életem fő alkotója.. :D
Nagyon nagy vagy ne haragudj :D
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!