Az iwiw "egymás szemében" szerint átlagos a külsőm! Pedig egy szép lány vagyok. Hogy lehet ez?
Hát elmondom, egyszer csináltunk egy kamu regisztrációt, szívatási célból, bejelöltünk random embereket, akiknek kb. fele simán visszaigazolta. Később megnéztük az egymás szemében értékelését, és 4.8-et kapott az őszintére :-)
Szóval kb. ennyire kell komolyan venni...
Amúgy meg általában az igazán szép csajok nem érzik magukat szépnek, ebből feltételezem, nem lehetsz annyira szép :-)
Na jó ez csak poén volt, de amúgy is annyi féle szépség van, hogy ezt nem lehet számmal értékelni. Szóval ne vedd komolyan!
Irigylem a problémáidat! megyek is inkább vizsgára tanulni, minthogy ezzel foglalkozzam....O_o;
Amúgy linkelj képet, aztán max mondunk véleményt.
csak nem esett jól...mindegy.
egyébként nekem is vizsgára kéne tanulnom,csak idetévedtem és itt ragadtam :D :D
semennyire..
biztos vannak olyan ismerőseid is iwiw-en akik nem szeretnek, és direkt "lepontoznak"
amúgy szerintem azaz alkalmazás egy rohadt nagy hülyeség..
mindenkinek más a szép..
de ne legyél már fejre állva magadtól, hogy milyen szép vagy (:
Nagyon sokan úgy vannak vele, hogy akiket kedvelnek, azokat mindig maximálisra értékelik (ha igaz, ha nem), akit meg nem, azt meg lepontozzák. Ez az alkalmazás így működik szerintem.
Emiatt aztán kár lelkibetegnek lenned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!