Az iwiw "egymás szemében" szerint átlagos a külsőm! Pedig egy szép lány vagyok. Hogy lehet ez?
Az emberek irigységből és utálatból is értékelhetnek rosszra.
Én 3,5 vagyok azaz az átlagos és jól néz ki között, ez talán nem is olyan rossz.
De amikor felvettem ezt az alkalmazást valaki egyból 1-re, vagyis csúnyácskára pontozott!
Tudod, mekkorát röhögtem?
Végülis sikerült megkeresnem ki az, aki ezt az alkalmazást felvette és utál is!
Egy lány volt, dagadt és ronda...és nagyon irigy.
Szerintem ilyesmivel ne foglalkozz, nézz bele a tükörbe és ha szépnek látod magadat ne ásd el az önbizalmad.
Nekem még mindig fent van, de már nem is nézem....szóval sokan pontoztak, úgyhogy változni nem fog sokat.
Ha érzékeny vagy, inkább töröld.
Sok a hülye irigy ember. Na meg mindenkinek más tetszik.
Nem mindenkinek lehetsz szép,vagy mégis mit hittél?
Bevallom én is meg vagyok magammal elégedve,de ettől függetlenül belátom,hogy nem mindenkinek lehetek szép és bomba nő és ezt el is fogadom.
Aki nem birja a kritikát, az ne telepitsen ilyen egymás szemében, meg pasik és csajok alkalmazást.
Amúgy én én is voltam már úgy, hogy csak úgy rákattintottam valamire, és kész. Szerintem pont az irigyeid pontoztak le.
Ezért kell letiltani az alkalmazásokat, a hülye, rossz indulatú ismerősöket meg törölni. :)
Ne érezd magad rosszul emiatt! Nekem az ízlésemet 2-esre pontozták, teljesen ok nélkül. Meg is lepődtem rajta. Ezekből az emberekből a rossz indulat és az irigység beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!