Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha egy lánynak elvárásai vannak?
mindenhol azt olvasom, hogy a pasik szerint milyen a tökéletes nő, hogy hogyan kéne kinéznünk... de ti vetettetek már magatokra pillantást (tisztelet a kivételnek, és nem vagyok feminista!)? vagy miért r.ibanc az a nő, akinek elvárásai, ideáljai vannak? nekem p [link] például ő.. :D
miért vagyunk válogatósak rögtön azért, mert nem állunk le akárkivel? és miért baj, ha azt mondjuk, a pénz jó alap? nem győzi le a modort, de ha megfelelő külső és kedvesség is párosul hozzá, az óriási vonzerő. vagy csak ennyire irigyek a mai srácok? :)
19/L
6: így van! :) a pénz nem minden, de mint írtam, ha megvannak hozzá bizonyos alapkövek, akkor az bomba.
ötös, te összejönnél egy pattanásos, zsíros hajú vagy épp kórosan sovány/elhízott egyénnel? nem hiszem..
MErt gyógyegerek a palik sajnos.
Ez a normális,hogy elvárásaid vannak.
És igen a pénz már ALAP egy pasinak,legyen stílusunk,tudjunk öltözködni,tudjunk szexelni,nyalni.
Sportos testalkat alap.Verda is kell,mert egy szép lányt nem képzelitek,hogy felültetitek a mocskos,büdös BKV-ra,ugye nem vagytok naivak?
És mielőtt jön a lepontozás PASI vagyok és ez az igazság-
Mióta van pénzem többet költök magamra,ruhákra,edzésre,van verda érdekes könnyen ismerkedek,plusz kommunikációm is fejlesztettem de ez önmagában kevés lett volna.
27Ffi
Hát akkor tapsoljunk, hogy csak a külsőségek számítanak. Gyúrja ki mindenki magát, vegyen autót, meg nyalja fel a haját, mert különben nem lesz nője. Persze mindezt egy olyan országban, ahol az emberek java része a túlélésért küzd. De legyél pénzes, mert anélkül hogy akarsz nőt?!
Az a ciki, hogy a külsőtökön és azon kívül, ami a lábatok között van, ti lányok nem sok mindent tudtok nyújtani, főleg ezzel a mentalitással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!