Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a mai világban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a mai világban hány éves társ illik hozzátok?

Figyelt kérdés

22 éves férfi vagyok, és egészen a 16-tól a 30ig szinte bárkit eltudok képzelni magam mellett.

Magam elég érettnek tartom hozza, ez egyedül a jelöltem érettségétől függ már szerintem.

Talán amit korhoz tudok egyedül hazzá kötni, hogy már az iskolái ellegyenek végezve, és legyen megfelelő munkája.

Az érettség köthető össze életkorral.

2015. jún. 25. 17:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

21\l (lassan 22)

20-35-ig tudom elképzelni a párom korát! :)

2015. jún. 25. 19:51
 12/13 anonim ***** válasza:
24 éves vagyok, legutóbbi barátnőm 30 felett volt, a mostani barátnőm 19, de ez nem amolyan komoly párkapcsolat, inkább csak dugunk meg jól érezzük magunkat együtt, aztán lehet pár hét vagy hónap múlva hogy teljesen más lesz a dolog mert kezdek beleszeretni a lányba, de szerintem ő is belém. Ahogy észre vettem, szerintem a lány jobb ha fiatalabb, mármint ha komoly kapcsolatról van szó.
2015. jún. 30. 09:44
 13/13 anonim válasza:
16/L vagyok, nekem ha e érett a srác 17-25 lehetne.Az folott vagy alatt már nem.
2015. júl. 6. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!