Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nyilasnak milyen horoszkópú...

Nyilasnak milyen horoszkópú társ illik? Ikrek jó?

Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 19:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Két dinamikus és nagyon szabadságszerető ember. Kapcsolatuk általában eltart egy ideig, mivel jól berendezik az életüket azután is, hogy az első lángolás elmúlt. Fontos, hogy a kapcsolatban korlátlan személyi szabadságot élvezzenek, főként, hogy anyagilag függetlenek maradjanak, mert egyik sem bírja elviselni ha kiszámítják a zsebpénzét. Házasság előtt kössenek házassági szerződést. Idővel komoly érzelmi problémák merülhetnek fel köztük, és ha egyik sem képes sínre tenni a kisiklóban lévő kapcsolatot, a szakítás természetszerűen következhet be. Elsősorban társadalmi és szakmai téren jó kapcsolat.
2010. máj. 9. 20:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Skorpiókba akadok mindig bele és nyilas vagyok:P:) a skorpiókat nagyon kedvelem,de hamar szakítanak:( szóval skorpió kilőve.Én még a rákot tudnám elképzelni:D
2010. máj. 9. 20:11
 3/9 anonim ***** válasza:

NYILAS PÁRHOROSZKÓP

Az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő társ megadhatja azt a függetlenséget, amire a párkapcsolatban szüksége van.

2010. máj. 9. 20:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ki nem illik hozzá?

A határozott Skorpió és az aprólékos Szűz.

2010. máj. 9. 20:16
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
Az előző válaszolónak üzenem,hogy teljesen igaza van.SKORPIÓVAL NE KEZDJ KI!...:D én is rosszul jártam párszor..
2010. máj. 9. 20:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Azért mert neked nem jött össze egy skorpióval,attól még nem kell az összeset olyannak gondolni...."ne kezdj vele" váááááááááá

Tűzjegyű vagy úgyhogy elvileg tűzjegyűekkel jól kijössz,úgymint Kos és Oroszlán.

2010. máj. 9. 21:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Két nyilast ismerek.

Egyik apukám.Anyukám ikrek, 37 éve házasok, mindig jól megvoltak, nyugodt gyerekkorom volt, nem veszekedtek csak nagyon ritkán.Kiabálás üvöltözés semmi.Áltlában együtt mennek mindenhova, de van külön hobbijuk is, tehát nincsenek összenőve.Szerintem jól kiegészítik egymást.

Másik nyilas ismerősöm mindig oroszlánokkal jön össze, hááát eddig mindig nagyon ronda vége lett.

Ez csak két példa, nem lehet belőle kiindulni, de azért leírtam hátha..

2010. máj. 11. 11:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Az f@sza.Nekem 3 szűz jegyű pasim volt, lehet azért lett vége?:D Amúgy szerintem is a tűz jegyűekkel.
2010. máj. 11. 13:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Férjem nyilas én ikrek vagyunk.

Teljesen kiegyensúlyozzuk egymást. Ha én azt mondom sok, ő azt, hogy kevés. Ha azt mondom magas, azt mondja alacsony.Ha azt mondom fehér, azt mondja fekete.

De a végén mindig megbeszéljük a dolgot és a nagydumás ikrek a határozott nyilast rádumálja, hogy legyen a középút.

2010. jún. 2. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!