Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a mai világban hány éves társ illik hozzátok?
Figyelt kérdés
22 éves férfi vagyok, és egészen a 16-tól a 30ig szinte bárkit eltudok képzelni magam mellett.
Magam elég érettnek tartom hozza, ez egyedül a jelöltem érettségétől függ már szerintem.
Talán amit korhoz tudok egyedül hazzá kötni, hogy már az iskolái ellegyenek végezve, és legyen megfelelő munkája.
Az érettség köthető össze életkorral.
2015. jún. 25. 17:30
1/13 A kérdező kommentje:
Az érettség NEM köthető össze életkorral.
2015. jún. 25. 17:31
2/13 anonim válasza:
Szerintem a kor csak annyiban számít, h mennyire sürgős a gyereknemzés. Feltéve, ha akarsz családot. Amúgy pedig csak az számít, h vonzónak találd a másikat kívül és belül és megfelelő szexuális és intellektuális partner tudjon lenni. Senki sem tökéletes, de valakinek mindenki tökéletes, csak meg kell találni.:) 27/F
3/13 anonim válasza:
15F vagyok, 13-tól (csak ha külsőre, belsőre is érettebb, egyébként 14) 20-21-ig simán megfelelne.
4/13 anonim válasza:
azért egy 21 éves nő nem fog egy kis pisissel járni...
5/13 anonim válasza:
volt már több féle,de nem tudom ki az aki illene.
6/13 aladar12 válasza:
20 évesen 16-24 évest tudnék magam mellett elképzelni. na jó, talán idősebbet is, de az már meggondolandó.
7/13 anonim válasza:
Én 21 vagyok, 15-től 24-ig tudom elképzelni.
9/13 anonim válasza:
22 vagyok, a legideálisabb a 17-18 lenne, amúgy olyan 16-25ig kb, de 25 év körüliek már csak úgy, ha ők is tanulnak még, mivel én is fogok még 3-4 évig, az a felállás meg nem tetszene, hogy a csaj dolgozik, szeretne egyről a kettőre jutni én meg közben még tanulok.
10/13 anonim válasza:
23 vagyok és kb 20-tól 27ig tudom elképzelni..talán 28 is beleférne.. Nem szeretnék sokkal idősebb fiút mert a fiatalságot ameddig csak lehet ki szeretnám használni.. a barátom egyébként 22 éves :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!