Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a barátnőtök így élvezne el, fiúk?
Figyelt kérdés
Imádom a partnerem, fantasztikus a szex. Általában hihetetlenül felizgulok, sokszor már csak a közelgő események gondolatától is teljesen nedves leszek, az is megbolondít ha keményen leszophatom. Nagyon intenzíven élem át a dolgokat, megszűnik a külvilág és elég hamar át tudok élni egy fantasztikus orgazmust, néha még lepedőt is kell cserélni olyan nedves lesz az is. Nem tudom véka alá rejteni, ha tetszik, de nem vagyok se túl hangos, se túl halk. Azonban az orgazmusom után is olyan intenzív örömhullámokat élek át többször is, fantasztikus. Mindig is szerencsésnek éreztem magam, hiszen vannak nők, akik egész életükben nem élnek át orgazmust, szexuális problémáik vannak, stb. Pont az ellenkezőjének érzem magam. Imádom. Fantasztikus érzés, csinálnám egész nap. A páromnak tetszik, hogy ilyen vagyok, változtatni nem tudok/akarok, nekem így tökéletes, inkább kíváncsi lennék a véleményetekre. Elméleti síkon. Fiúk! Ha ilyen barátnőtök lenne, soknak éreznétek? Esetleg zavarna titeket?2015. jún. 23. 21:17
11/18 anonim válasza:
Ez csodálatos! Álombarátnő feeling.
12/18 Közveszélyes Kontár válasza:
jo anyagi korulmenyek kozt ez termeszetes lehet
de mit is akarsz?
13/18 A kérdező kommentje:
Nem akarok semmit, a kíváncsiság vezérelt inkább, hogy férfi szemmel mégis mi a véleményetek. Kaptam már hideget-meleget is emiatt.
2015. jún. 23. 22:38
14/18 anonim válasza:
Szerintem ez a normális. Megélni-átélni a legjobb dolgokat, és nem elfojtani. :) Ezzel én is pont így vagyok.
16/18 Noren1989 válasza:
Ha nem akarsz egész nap reszelni, akkor ok, vagy majd átjön a szomszédbácsi, míg dolgozom ;)
25/F
17/18 anonim válasza:
Hajrá , így tovább szo*j minél több fas*t (jókívánság)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!