Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit szólnátok ha a barátnőtök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha a barátnőtök így élvezne el, fiúk?

Figyelt kérdés
Imádom a partnerem, fantasztikus a szex. Általában hihetetlenül felizgulok, sokszor már csak a közelgő események gondolatától is teljesen nedves leszek, az is megbolondít ha keményen leszophatom. Nagyon intenzíven élem át a dolgokat, megszűnik a külvilág és elég hamar át tudok élni egy fantasztikus orgazmust, néha még lepedőt is kell cserélni olyan nedves lesz az is. Nem tudom véka alá rejteni, ha tetszik, de nem vagyok se túl hangos, se túl halk. Azonban az orgazmusom után is olyan intenzív örömhullámokat élek át többször is, fantasztikus. Mindig is szerencsésnek éreztem magam, hiszen vannak nők, akik egész életükben nem élnek át orgazmust, szexuális problémáik vannak, stb. Pont az ellenkezőjének érzem magam. Imádom. Fantasztikus érzés, csinálnám egész nap. A páromnak tetszik, hogy ilyen vagyok, változtatni nem tudok/akarok, nekem így tökéletes, inkább kíváncsi lennék a véleményetekre. Elméleti síkon. Fiúk! Ha ilyen barátnőtök lenne, soknak éreznétek? Esetleg zavarna titeket?

2015. jún. 23. 21:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Hülyéskedsz? Dehogy! A világ legszerencsésebb palijának érezném magam! :)
2015. jún. 23. 21:19
 2/18 anonim ***** válasza:
77%
Mérges lennék és lehangolt :(
2015. jún. 23. 21:21
 3/18 anonim ***** válasza:
91%
fas za csaj vagy és ezt lányként mondom :))
2015. jún. 23. 21:22
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Imádnám, feleségül venném! :D 27/F
2015. jún. 23. 21:26
 5/18 opened paradise ***** válasza:
27%
Másnap el is bacna egy busz,az tuti :/
2015. jún. 23. 21:26
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Imádnám.
2015. jún. 23. 21:30
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ideálom lennél, akkor örülnék is neki, ha csak egy jött-ment lány, akkor valószínűleg kimerítőnek érezném.
2015. jún. 23. 21:32
 8/18 anonim ***** válasza:
75%
2015. jún. 23. 21:34
 9/18 A kérdező kommentje:

Drágák vagytok, köszönöm!:) Már egy ideje foglalkoztatott ez a kérdés, meg néha szoktam mosolyogni magamon, hogy olyan vagyok mint egy kisfiú az első éles bevetésénél :DD Azt is hihetetlenül élvezem, mikor például a gépnél van, csak kicsit lejjebb húzom a gatyáját és keményen leszopom. (persze nem a legalkalmatlanabb időpontokban), gyakran spontán rám jön az érzés és megkívánom, de néha közös főzőcskézésnél, takarításnál, ps-ezés közben is.

Egyébként volt egy ex barátom, ő nem igazán preferálta ezt, az ő szerelmi életében a szexualitás nem játszott szerintem ilyen fontos szerepet, az enyémben pedig kulcsfontosságú.

2015. jún. 23. 21:36
 10/18 A kérdező kommentje:
Pont erre a "kimerítő" oldalára gondoltam én is a dolognak, biztos sok férfit zavarna ez.
2015. jún. 23. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!