Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fiúk! Mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit szólnátok, ha a barátnőtök bejelentené, hogy terhes?

Figyelt kérdés

18 éves korotokban.

Szakítanátok vele ezért?

2011. máj. 11. 17:54
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Jah végül is teljesen egyértelmű ez az egyetlen út felcsinálni aztán kidobni....talán használni kellett volna gumit.......de igaz dobd ki és visled egy életen át, hogyha esetleg megszüli valahol van egy gyereked. Még megcsinálod párszor és egyszercsak rájössz hogy már van vagy 100.....csóri csaj a helyébe inkább én szakítanék......
2011. máj. 11. 17:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Most úgy érzem, hogy megtartanánk a babát. De hogy valóban mi lenne, őszintén, nem tudom. Szakítani, semmiképpen nem szakítanék. Ketten tettük.
2011. máj. 11. 17:59
 3/8 A kérdező kommentje:

őő. én lány vagyok. :D nem azért kérdeztem, ha fiú lennék, biztosan nem hagynám el a barátnőmet.

a véleményetekre vagyok kíváncsi, ezért írtam ki a kérdést. :D

2011. máj. 11. 18:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Van egy lány, akit nagyon szeretek, de ő nem szeret. Szerintem ez csak egy újabb szál lenne, amim hozzákötne, biztosan nem dobnám ki. =)
2011. máj. 11. 18:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. máj. 11. 18:25
 6/8 Nigaz Kilaz válasza:
Ha téynleg szeretném azt a lányt aki tőlem terhes, akkor nem foglalkoznék azzal hogy csak 18 évesek vagyunk... segitséget kérnék a szüleimtől,de semmiképp nem szakitanék vele AMENNYIBEN komolyan szeretm...
2011. máj. 11. 23:23
 7/8 anonim ***** válasza:

"őő. én lány vagyok. :D nem azért kérdeztem, ha fiú lennék, biztosan nem hagynám el a barátnőmet."

Akkor nem tudhatod, hogy a fiúk mit tennének.

Én első lépésként elővennék egy számológépet, mert sajnos a mai világban biztosnak kell lenni a dolgokban.

Bár már 23 éves vagyok, de nekem biztos, hogy nem kéne gyerek, nem még 18 évesen.

2011. máj. 24. 18:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Semmiképpen sem szakítanék vele.
2011. máj. 25. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!