Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbik, biszexek, ha a barátnőtök masztizna, akkor mit szólnátok?
Tegyük fel, hogy kapcsolatban vagytok. Hibásnak éreznétek magatokat, hogy nem hozzátok fordul, hanem egyedül elégíti ki magát?
Kérlek írjatok kort is. Előre köszi! :)
*lemaradt, nem érezném hibásnak magam.
20/bi
Köszi! ;)
Jöhetnek még a kommentek.
néha belefér, de ha többször nyúlná magához, mint hogy hagyná, hogy én elégítsem ki, megijednék, és megpróbálnám vele megbeszélni, hogy mi ennek az oka, velem van-e a baj.
19/L/L
Engem csak az zavarna, ha időnként nem csinálná előttem is. :)
Komolyan: abban semmi kivetnivalót nem látnék, ha a kapcsolatban is masztizna. Miért ne tenné? Ha egyébként azt érezném, hogy rendben vannak a dolgaink szexuális téren, abszolút nem úgy élném meg, hogy biztosan azért csinálja, mert én nem vagyok elég jó. Szerintem normális, ha valaki kapcsolatban élve is maszturbál. Én is csinálom. :) És nem azért, mert hiányt szenvedek, hanem azért, mert ez másfajta élvezet, és erre is szükségem van. :)
24/Bi/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!