Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éve vagyunk házasok, de most a részemről (nő) képbe került egy 3. Nagyon szeretem a férjem és nem akarom elveszíteni, de a másikra is szükségem van. Mit tegyek? Mondjam el neki, vagy inkább hallgassak? N
Volt egy hasonló kérdés pár napja, időt spórolva bemásolom csak, amit oda írtam:
Szerintem várd meg míg lesz két gyereketek, egy kis lakáshitellel, hogy válás esetén apuka és a gyerekek is jól megszívják, mert te nem bírsz magaddal. Hányingerem van a ilyen nőktől, mert tudom, hogy meg fogod tenni. És sajnos egyre több van belőletek. "A fajtádnak rib..anc és nem nő a neve" sor jutott eszembe egy ismert zenéből.
Pontozzatok le, de ez így lesz!
Nem kellene rib a ncozni amíg nem ismered a részleteket
Mire kell a 3. ? Miért van rá szükséged?
Szerinted mi fog történni, ha elmondod, és mi fog történni elfojtod?
"Nem kellene rib a ncozni amíg nem ismered a részleteket"
Eleget elárultál már magad... Te most a felelősséget akarod megúszni. Miért nem vagy képes felnőtt emberként dönteni és vállalni a következményeit?
Undorító ember vagy és úgy látom nem csak szerintem.
Legalább legyen benned annyi, hogy nem a férjed háta mögött dugatod magad hanem megmondod a szemébe hogy vége, aztán keresed máshol a boldogságodat.
Ribizli.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!