Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az ilyen lányról? Tennem kéne valamit vagy hallgassak róla örökre?
Jópár évvel ezelőtt megismerkedtem egy lánnyal a neten (élőben sosem találkoztunk), aki telefonfeltöltésért cserébe küldött magáról meztelen, meg durvább képeket (ujjazás, stb.), ráadásul arccal együtt.
Most rábukkantam a neten, és kiderül hogy hittudományi egyetemre jár, és tartott is már prédikációkat istentiszteleten (helyettesítőként). Kicsit meglepődtem, tennem kéne valamit, vagy maradjon titokban a múltja?
ne keverd a kakit,mert rád is fröccsen
hagyd a fenébe az egészet
Hát, te tudod, ez a lényeg.
Az egyetemet is megjárt csajok közt sok a ribi.
Ti lényegében egy üzletet kötöttetek, aminek a rá eső részét ő is teljesítette, igaz?
Akkor nem haragudhatsz rá, mert nem keletkezett károd.
Az pedig, hogy ő ezt a magatartását hogyan tudja összeegyeztetni a "hitével", maradjon az ő dolga, nem feléd kell elszámolnia, hanem felfelé!
És ha most esetleg a tetteddel elvágod a karrierjét, akkor lehet magadaal is kicsiszel, mert egyszer még akár jól jöhetnek ezek a képek, ha az illető "olyan" pozícióba kerülne! :D:D:D
Ha most elvágo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!