Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz fiúk! Akik úgy gondolják, hogy érettebb nővel szeretnék elveszíteni, miért szeretnétek ezt így?
Mert talán már tapasztaltabb, de ami még fontosabb tudna irányítani mit hogyan csináljak és türelmesebb lenne. A mai elvárások elég magasak, az idősebb nők még nem ebben a világban szocializálódtak, ezért más az értékrendjük a szexualitásban is szerintem.
Szűz fiú
igazából én nekem ezért sincs barátnőm.
mert mindenki rebesgeti a környezetemben hogy ilyen jó a pasija az ágyban meg úgy élvezi a szexet, meg mutatott nekem ezt-azt, ilyenkor eszembe jut hogy én még sosem voltam nővel.
Most összejövök egy korombelivel minimum hogy kiröhög, vagy ha nem is, majd azt mondja hogy: "hát borzalmas volt".
És most lehet mondani hogy a szeretet mindent megold, de ez csak egy kifogás erre.
Ez hülye szűz felfogás, hogy egy érett nővel jobb lenne a szex. Mitől? Egy ilyen nőnek férfi kell nem egy pancser maszatoló....más az értékrend igen, nem gyereket akarnak szexpartnernek.
Az meg honnan jut eszetekbe, hogy leszólnak ha bénáztok? Az első csajom észre se vette, hogy szűz vagyok, dicsérte milyen magabiztos vagyok!!! Gyűjteni kell egy kis bátorságot és felkellni a gép előlelmenni csajozni és becserkészni egyet vagy verhetitek a gép előtt 40 éves korotokig.
Ha egyéjszakás kalandot akartok, akkor az a nő még inkább le fog szólni, ha béna vagy. Márpedig egy 40 éves nő nem fog veletek "járni".
Akkor inkább egy korotok beli lánnyal kéne próbálkozni, akinek előbb a szívét kéne meghódítani, és nem a bugyiját levenni. Nem közhely, ha szeret, akkor nem fog leszólni, a szexben is össze kell szokni, ritka, hogy jó az első alkalom.
39N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!