Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtegyem? 18/f
Még a kapcsolat elején megcsalt egyszer akkor (15,5 évesek voltunk)
megigérte,hogy több ilyen nem lesz és én bízok benne.a megcsalás elött még szűz volt a csaj.
Jézusúristen!!
Ha még valaki felkeresi ezt a kérdést: NE VÁRJATOK 3 ÉVET ILYENNEL! Csoda, hogy kibírtad 3 évig kérdező. Ilyen esetekben szokott az lenni szerintem, hogy megtörténik a dolog, de mivel már több évet vártál és ezalatt lejátszottad a fejedben a a történéseket elölről-hátulról, a szex alulmúlja elvárásaidat, ez pedig el fogja kezdeni fojtogatni a kapcsolatot valamelyik fél részéről.
Szóval, ne várjon senki aki ilyen cipőben jár, pláne akkor, ha a csaj még átesett a tűzkeresztségen....kedves kérdező, cseppet bamba voltál szerintem is.
Szerinted az elmúlt 3 évben kivel csinálta, ha nem veled? Mert valakivel csinálta, az biztos!
Én akkor elhajtottam volna a ..csába, amikor megcsalt! Gondolkozz ember a szüzességét másnak adta amikor veled volt! Akkor vajon szeretett??? Nem hinném...
Ő élte a világát, te meg otthon verted az elmúlt 3 évben!
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!