Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtegyem? 18/f
Figyelt kérdés
Van barátnőm már lassan 3 éve.De még nem szexeltünk,sőt még petting se volt.Nagyon kivánom már a szexet!Azon gondolkoztam,hogy a jövő héten megejtjük.Jó ötlet?2015. jún. 18. 16:38
1/24 Bronston válasza:
Szerintem várjatok még 5 évet, az a biztos.
3/24 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem irní,hogy én még szűz vagyok,de ő nem
2015. jún. 18. 16:41
5/24 A kérdező kommentje:
Ne olvasd
2015. jún. 18. 16:45
6/24 anonim válasza:
Szerintem itt az ideje szexeljetek.
7/24 anonim válasza:
3 éve együtt vagytok, és nem volt még semmi, ráadásul a barátnőd nem szűz. Ergo, akkor van már némi szexuális igénye, amit ki kell elégítenie. Viszont köztetek még nem volt semmi. Nem gyanús hogy esetleg megcsal a drága...?
8/24 anonim válasza:
úristen... rég olvastam ekkora balf aszról
9/24 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy megcsalna.
2015. jún. 19. 10:07
10/24 anonim válasza:
Hát ha már nem volt szűz nem vártam volna 3 évig!
A szex könnyen elsajátítható! Mindenki képes rá, mégis rengeteg embernek van gondja vele!
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!