Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 6 hónapja vagyunk együtt és úgy gondolom elég érett vagyok ahoz, hogy megtegyem. (15 vagyok) szerintetek megtehetem ezt a lépést vagy várjak még?
mindig elgondolkodtat, mit értenek azalatt, hogy érett. az általános semmitmondó kifejezéseken kívül, mint komoly, felelősségteljes, blabla.
szerintem megteheted, ha bízol benne. és ha nem sokkal idősebb tőled (így valószínűbb, hogy érzelmileg is közel érzi magát hozzád).
én pár évvel később vesztettem el.
2,
miért ne tudná átérezni?
a kamaszok nem szellemi fogyatékosok, és jobb esetben már tapasztalatból ismerik, mi az, hogy érintés.
az, hogy te nem tudtál odafigyelni jól arra, talán az izgulásodnak köszönhető, nem az állítólagos "éretlenségednek".
#7 az érzelmi érettség teljesen elkülönül a testi érettségtől
mellesleg valamit nagyon nem fogtál abból, amit én leírtam.
Most komolyan egy ilyen fontos döntést, lépést azt akarod, mások döntsék el helyetted, hisz a te életed, neked kéne tudnod mi a jó neked. Ha bizonytalan vagy, gondold végig mi volt eddig és hogyan érzed.
N
Én is sokszor gondoltam már magam érettnek különböző dolgokhoz, de gyakran kiderült hogy nem voltam még az.
Nyilván megteheted, fizikailag képes vagy rá, jó esetben a védekezés fontosságával és módjaival is tisztában vagy, de én azt javaslom, várjatok még.
Egyrészt akkor feküdjetek le egymással, ha várhatóan a szüleitek nem fognak kiakadni és eltiltani egymástól ha megtudják, másrészt 15 évesen még nagyon-nagyon alakulófélben vagytok, nem muszáj az érzelmi-hormonális fejlődéseteket megbolygatni aktív szexuális élettel. Azt mondom így kívülállóként, ha biztosra szeretnétek menni egymással, és mondjuk 1 év múlva is együtt vagytok és őszintén szeretitek egymást, akkor hajrá.
De persze azt csinálsz, amit akarsz :) Nem állítom hogy ha most dugtok akkor tönkremegy a kapcsolat vagy elkezdtek lezülleni, azt mondom ami szerintem a mélyen átélt és értékes kapcsolat építését segíti elő.
25F (első szex tavaly, és nem bántam meg hogy vártam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!