Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért nem élvezitek a puncit?
Vagy egyáltalán mér nem izgultok fel rá? Miért csak a popsi kell, meg az orál?
Minek van egyáltalán nőtök ha cska a s__egge kell?
Komolyan már nem élvezitek, ha meglátjátok, hogy a nőtök előttek símogatja a csiklóját? Vagy nem élveztek fel rá, ha a punci illatát érzitek, meg nyalhatjátok? Már nyalni is csak popsit nyaltok?
Hát nem jó a punciba üríteni a spermátokat? Vagy punciba már nem is tudtok elélvezni?
Mi van veletek emberek?
Na, a retardáltak válaszoltak, csodás...
Egyedül úgy látom, a 3nak van igaza, és ez nem vidít fel.
Inkább veled mi van?
Igazából amit leírtál szerintem az mind jó.
Én szeretem a puncit. Bár ha orálisan kényeztetnek azt sokkal jobban. A popsi kevésbé vonz.
Én szeretem a nőket, és tisztelem is őket. Amikor szeretkezésre kerül a sor, mindig arra törekszem, hogy a partneremnek jó legyen. :) Talán ilyen téren kicsit macerás a punci, de ennyit simán megér. :) Én szeretem!
Mindent megteszek, hogy a partnernek jó legyen. Akár az én káromra is. Imádok szeretkezni. :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!