Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti élvezitek a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti élvezitek a szexet?

Figyelt kérdés

Nem rég vesztettem el a szüzességem. Az első pár alkalom eléggé fájt, de már nem fáj, viszont még most sem igazán élvezem a dolgot. (kb 8-10-szer szexeltünk összesen) Valahogy semmi különös az egész.Ez normális?

Csikló orgazmusom szokott lenni, ha kinyal vagy ujjal kényeztet, de szex közben semmi hatás nem éri a csiklóm, a hüvelyben maga meg semmi élvezetet nem érzek.

21L

2015. jún. 1. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem tudtad? A szex csak a kötelező rossz, amit el kell viselnie a nőknek a férfiak kedvéért. 27/F
2015. jún. 1. 20:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez a helyzet.
2015. jún. 1. 20:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom,én valahogy már az első alkalmat is élveztem. Bár engem mindig is vonzott ez a szex téma és eléggé fel is tudok izgulni.

Lehet azzal van a gond,hogy nem vagy eléggé beindulva,nem kívánod partneredet eléggé.

Én mikor már suliba meglátom a partnerem már nedvesedem és érzem,hogy most azonnal leteperném.

Nálad nincs ilyen,hogy érzed,hogy na most kívánom a szexet? Lehet a párod nem olyan élvezetet nyújt,mint amilyenre neked van szükséged,beszélgess vele,hogy mire vágysz igazán.

2015. jún. 1. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ő se tudja igazán. Fejben nincs még ott. furcsa amúgy 21 évesen már fejben az ember felnő a dologhoz. Itt nem tényező hogy most vesztetted el. de valószínűleg a srác se lehet egy dévid kopperfild
2015. jún. 1. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:

A nőknél a sex tanulási folyamat. Nem úgy jön, mint a fiúknál, csak belénk teszik azt a rakat baromságot a romantikus filmek meg regények, hogy első alkalommal várható az orgazmus. Hát nem! Nagyon ritka, hogy valakinek legyen elsőre.

Próbáld ki a lovagló pózt. Nekem nagyon bejött. Csináld úgy, hogy nem fel-le mozogsz a fiún, hanem előre hátra csúszkálsz rajta. Csak a csípőd mozgasd, semmi mást. Esetleg hátra dőlhetsz, és megfoghatod a térdét, lábszárát. Vagy fordítva csinálhatod, hogy a lábfeje felé nézel, párod a hátadat látja meg a fenekedet. Találd meg azt a pontot, amikor jön a pisilős érzés. Onnan már jó irányba haladsz :) Sok sikert!

2015. jún. 1. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!