Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ki szereti adni is az orált? Lányok, élvezitek, amikor csináljátok, a spemával, mindennel együtt? Fiúk, a puncinedvvel?
Én szeretem csinálni, de maga a sperma nem izgat annyira, hogy magamra kenegessem xD Inkább csak lenyelem, nem akarok mindenhol olyan lenni :D
19/L
Szeretem csinálni, de nem izgat a sperma(ahogy az első válaszoló is írta). Lenyelem és kész. Ha rámenne a testemre az sem zavarna...
Viszont, ha a hajam "olyan" lenne annak nagyon nagyon nem örülnék :D!
én is szeretem csinálni, annyira jó látni/hallani, ahogy a párom élvezi.. viszont én is inkább a számba kérem, és lenyelem, minthogy mindenhol olyan legyek. :D Mondjuk múltkor akkora adagot sikerült lenyelnem egyszerre, hogy kikerekedett a szemem. xD Azt hittem, kevesebb jött.. na mindegy, a lényeg, hogy én nem undorodom ettől, szeretem csinálni, ahogy a párom is nekem. Sokszor mondja, hogy jaj de szeretne már nyalni, meg hogy nagyon ízlik neki.. stb. :D
18/L
Én szeretem csinálni, de a sperma csak olyan szinten izgat, hogy jó érzés, amikor elmegy meg maga a tény, hogy van, de én is inkább a számba és onnan már gyorsan és egyben lenyelem amikor úgy tűnik, h ennyi volt most, ennél többet nem akarok vele kezdeni, az nem izgat, csak amíg éppen "jön".
21L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!