Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Én nagyon szeretek úgy nyalni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én nagyon szeretek úgy nyalni puncit, hogy az arcomra ülnek és közben lovagolnak, mozgatják a csípőjüket ahogy nekik jó. Ez attól még nem beteges, nem?

Figyelt kérdés
A volt barátnőm vmért nem szerette, azért mert így nem vagyok férfias (dominált szerepet játszom) vagy a nőknek így kényelmetlen (gondolom a tartás miatt hogy ne teljesen az arcomra nehezedjen)? Sajnos nem tudom már tőle megkérdezni mert szakítottunk. 30F.

2015. máj. 28. 16:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy beteges...imadom ha 1 pasi igy csinalja
2015. máj. 28. 16:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem beteges.

És miért ne lennél közben férfias?? Nem is értem...

Egész egyszerűen szerintem neki nem volt kényelmes és könnyebb volt erre fogni, mint megmondani, hogy neki ez így nem jó!

2015. máj. 28. 16:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
ha esetleg lesz bnőm valaha az életben, ezt én is szeretném.
2015. máj. 28. 16:10
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Nincs olyan nő akinek én is csinálhatnám??
2015. máj. 28. 16:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Már miért lenne beteges? :D

Az exed nem tudja, mi a jó... :P

(De mit keres ez a homoszexualitás témakörben...?)

2015. máj. 28. 16:17
 6/12 A kérdező kommentje:

Basszus, annyira figyeltem hogy ne lássa senki a munkahelyen hogy rossz kategóriát választottam :P

A lényeg az, hogy akárhányszor szex közben megpróbáltam alábújni, akkor mindig kitért, úgy néz ki mintha bírkoztunk volna :)

2015. máj. 28. 16:36
 7/12 anonim ***** válasza:
Azért komoly, hogy valakiben 30 évesen ilyen kérdés felmerül...
2015. máj. 28. 22:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is szeretek így nyalni :)
2015. máj. 29. 21:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Sok nőt nyaltam így, de fel sem merült bennem, hogy "nem férfias" a pozitúra. Pedig legtöbbször spontán választották ezt a pózt.
2015. jún. 2. 00:20
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az is iszonyat jo erzes de en szemely szerint jobb szeretem azt a poziciot ahol csak szetnyitom a labam es csak siman kinyal. Mert ott nem kell csinalnom semmit csak elvezem...
2015. jún. 7. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!