Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Este 8-ra prostihoz megyek, ez lesz az első alkalom. Tudtok adni tanácsokat mire figyeljek oda? (gumi lesz nálam és sikosító is)
Barcsak igaz lenne... A stricije rohogve lenyomozza a teloszamod es a reged alapjan ki voltal. Ne csodalkozz ha elkapnak a sarkon, kibeleznek, majd szilankosra tapossak a takonygerincedet.
Nem csak neki okoztal fajdalmat, hanem a stricijenek kiesik egy csomo penz.
...de ugy is hazudtal es egy szanalmas kis fosgubo vagy.
ti vagytok mélyen, hogy ilyen ostobaságot torkolltok, én nem fogom bizonygatni ami volt,
strici így meg úgy és úgy sem tudják ki vagyok, tökre mesze lakik tőlem a k ur va
szal én nyertem!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDd
ja és a kérdést elengedem szal karcolgassatok ide amit akartok nem érdekel
na pááááááááááááá
nekem jobb élményem volt :DDDDDDDDDDDDDD
Ha én csaj lennék és tényleg bekenné egy ilyen kis f..sz a vibrátoromat, és még használnám is mondjuk egy vendég előtt... akkor simán megkerestetném. Vannak alvilági kapcsolatok, pillanatok alatt megtalálják a barátunkat telszám alapján. Nem egy bonyolult dolog.
Nem véletlenül nem fogadnak hívást a prostik rejtett számról. Egyrészt így tudják ellenőriztetni, másrészt ha baj lenne, akkor ilyen esetekben könnyű dolguk van. Nekem volt egy piti díler ismerősöm régen, igen komoly arc volt... a bátyja volt az igazi gengszter, ő csak próbálta utánozni. Mesélt pár dolgot, hogy mennyi egy ilyen kis "ráijesztés" és kiket kell keresni.
A kis b..zi megy haza este, berángatja két kopasz állat egy VW Transporterbe. Jól megverik, majd feldugják a seggébe a csaj paprikás vibrátorát.
Azt mondom a prostikkal és az alvilággal nem érdemes b..szakodni, itt komoly futtatóhálózatok vannak, persze azt mondják egyedül dolgoznak, de közben a 2 szétgyúrt kopasznyakú állat ott kártyázik a másik szobában. Csaj csak sikít egyet és már töri is ki a nyakadat. Szerinted ennyi lóvé mellett nem ügyelnek a biztonságra?
Szerintem maximum csak rá fognak ijeszteni.
Kérdező, igen, biztos irigyek rád, mert te prostihoz mentél, mert olyan gyökér vagy, hogy ingyen a kutya sem csinálná veled... :D valóban logikus... ők meg irigységükben könnyes szemmel dugják otthon a barátnőjüket.
Amúgy meg valóban túljátszottad, nem voltál te sehol. Hány éves vagy, 12?
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!