Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális hogy 24 évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy 24 évesen beleszerettem egy 12 éves lányba?

Figyelt kérdés
2015. jún. 9. 23:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%
Háborog erő és hatalmas zavar támadt benne a kérdésedtől.
2015. jún. 10. 09:36
 22/31 anonim ***** válasza:
mellesleg hogy ismerkedtetek meg?
2015. jún. 10. 10:42
 23/31 A kérdező kommentje:
en csak latasrol ismerem, bamulni szoktam
2015. jún. 10. 12:48
 24/31 anonim ***** válasza:
32%

"Ha a kérdezőnek nincsenek szexuális vágyai, perverziói a lánnyal, akkor nem beteg, nem pedofil, nem kell neki szakember, csak elferdült az izlése és a vágya."

Jó, hogy nem adod az áldásodat rá. :D

Egyáltalán nem normális, hogy egy felnőtt férfi egy 12 éves gyerekbe szerelmes, akit csak látásból ismer, még azt se lehet mondani, hogy az érett gondolkodása fogta meg vagy valami. Ez így szokott kezdődni, először csak meg akarják szeretgetni a gyerekeket, aztán meg egy játék során "véletlenül" elkalandozik a kezük, és ez csak rosszabbodni fog majd idővel.

Kérdező, most még időben vagy, jobban tennéd, hogy ha felkeresnél egy orvost.

2015. jún. 10. 13:24
 25/31 A kérdező kommentje:
"Ez így szokott kezdődni, először csak meg akarják szeretgetni a gyerekeket, aztán meg egy játék során "véletlenül" elkalandozik a kezük, és ez csak rosszabbodni fog majd idővel. " ezt honnan tudod ilyen jól?
2015. jún. 10. 15:58
 26/31 anonim ***** válasza:
Sokat olvastam a témában mert felmerült a gyanú, hogy molesztáltak gyerekkoromban.
2015. jún. 10. 16:18
 27/31 A kérdező kommentje:
engem a bátyám folyton molesztált, de nem hiszem hogy emiatt tetszenek a fiatal lányok
2015. jún. 10. 19:41
 28/31 anonim ***** válasza:
Akkor így meg pláne fel kell keresned egy pszichológust, gyakran lesz az áldozatból elkövető.
2015. jún. 10. 21:08
 29/31 A kérdező kommentje:
ma is jött szemben velem, és alíg bírtam a szemeimet levenni róla, tutira sejti, hogy pedo vagyok
2015. jún. 10. 21:27
 30/31 anonim ***** válasza:

# 28/29: jól gondolkodsz, van is mögötte ráció (ezt pszichológus hallgatóként írom)

Kérdező, keress fel egy szakképzett pszichológust.

"sejti hogy pedó vagyok" - tehát akkor az vagy? :)

2015. jún. 16. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!