Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális hogy 24 évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy 24 évesen beleszerettem egy 12 éves lányba?

Figyelt kérdés
2015. jún. 9. 23:27
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
63%
Nem fogok csúnya dolgokat írni, mert kitiltanak innen, de vedd úgy, hogy leírtam neked.
2015. jún. 10. 00:36
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem normális dolog, de örülök, hogy legalább ez benned is felmerült, hogy esetleg valami baj lehet veled, különben nem kérdezted volna.

Szóval a válasz még egyszer: NEM, egyáltalán nem normális dolog!

2015. jún. 10. 00:37
 13/31 Missi_Key ***** válasza:
hol voltak az ilyen emberek mikor én 12 voltam? :(
2015. jún. 10. 00:38
 14/31 anonim ***** válasza:

gratulálok... ön pedofil

Nyugi, a börtönökben szeretik a hozzád hasonlókat :)

2015. jún. 10. 00:45
 15/31 anonim ***** válasza:
83%

"Missi_Key nevű felhasználó válasza:

hol voltak az ilyen emberek mikor én 12 voltam? :("

börtönben

2015. jún. 10. 01:02
 16/31 anonim ***** válasza:

sajnos lehet, hogy beteg vagy, én nem ítéllek el, mert nem írtad, hogy közelednél is a lány felé, erről te nem tehetsz, de az fontos, hogy akárhogy is van, ne próbálkozz, ő még csak gyerek KIS gyerek, neked meg már a leendő feleségeddel kéne ismerkedni éppen :/

próbál nem találkozni vele ne is érdeklődj, foglalkozz más dolgokkal pár hónap és lecseng a "nem kívánt szerelem"

2015. jún. 10. 01:02
 17/31 anonim ***** válasza:
60%
Teljesen normális.
2015. jún. 10. 02:14
 18/31 anonim ***** válasza:
77%

Pfúj, egy beteg állat vagy... :/

Amúgy hogy néz ki a kiscsaj? :P

2015. jún. 10. 04:53
 19/31 anonim ***** válasza:

Kisgyerek, aham...ismeritek a Purger Nóris videót? :D

Jó, persze, hozzád képest gyerek, de jópár 12 éves szokott már szexelni is (igaz, korukbeliekkel).

2015. jún. 10. 06:46
 20/31 anonim ***** válasza:
52%

Nem pedofilság. a pedofil az, aki olyan ygerekek iránt érez szexuális vonzalmat, akik még pubertás kor előtt állnak, tehát olyan 10 év alatt. Ha a kérdezőnek nincsenek szexuális vágyai, perverziói a lánnyal, akkor nem beteg, nem pedofil, nem kell neki szakember, csak elferdült az izlése és a vágya.

Szerintem csak maradjon meg képzeletben ez a vágy, nem hiszem h a kislánynak rád lenne szüksége érzelmileg.

2015. jún. 10. 07:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!