Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy 24 évesen beleszerettem egy 12 éves lányba?
Egyáltalán nem normális dolog, de örülök, hogy legalább ez benned is felmerült, hogy esetleg valami baj lehet veled, különben nem kérdezted volna.
Szóval a válasz még egyszer: NEM, egyáltalán nem normális dolog!
gratulálok... ön pedofil
Nyugi, a börtönökben szeretik a hozzád hasonlókat :)
"Missi_Key nevű felhasználó válasza:
hol voltak az ilyen emberek mikor én 12 voltam? :("
börtönben
sajnos lehet, hogy beteg vagy, én nem ítéllek el, mert nem írtad, hogy közelednél is a lány felé, erről te nem tehetsz, de az fontos, hogy akárhogy is van, ne próbálkozz, ő még csak gyerek KIS gyerek, neked meg már a leendő feleségeddel kéne ismerkedni éppen :/
próbál nem találkozni vele ne is érdeklődj, foglalkozz más dolgokkal pár hónap és lecseng a "nem kívánt szerelem"
Pfúj, egy beteg állat vagy... :/
Amúgy hogy néz ki a kiscsaj? :P
Kisgyerek, aham...ismeritek a Purger Nóris videót? :D
Jó, persze, hozzád képest gyerek, de jópár 12 éves szokott már szexelni is (igaz, korukbeliekkel).
Nem pedofilság. a pedofil az, aki olyan ygerekek iránt érez szexuális vonzalmat, akik még pubertás kor előtt állnak, tehát olyan 10 év alatt. Ha a kérdezőnek nincsenek szexuális vágyai, perverziói a lánnyal, akkor nem beteg, nem pedofil, nem kell neki szakember, csak elferdült az izlése és a vágya.
Szerintem csak maradjon meg képzeletben ez a vágy, nem hiszem h a kislánynak rád lenne szüksége érzelmileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!