Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valaki kérem segítsen! Kamasz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki kérem segítsen! Kamasz korom óta vannak pedofil vágyaim. Sosem éltem ki ezeket és nem is fogom, de szeretnék megszabadulni az ilyen gondolatoktól. Hogyan tudom magam kasztráltatni?

Figyelt kérdés

akár sebészileg, akár kémiailag. azt veszem észre ha kiverem akkor utána egy ideig nincsenek ezek a gondolatok, de mihelyst felgyülemlik bennem a vágy, a férfi hormon, akkor előjönnek ezek a mocsok gondolatok amik nagyon régóta kínoznak engem. elszigetelődtem a külvilágtól is, nincsenek emiatt barátaim, gyűlölöm magam! valaki segítsen kérem, mert nem akarom megölni magam, de néha gondolok már arra is.

24f

2015. jún. 7. 23:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10-es te meg elég merész, hogy ítélkezel. Ennek a "párbeszédnek" a bunkóbb elemei, amik ezt a stílust kihozták belőlem, már törlésre kerültek. Hát így szólj be.
2015. jún. 9. 08:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha kislány kell neked akkor inkább nézz ilyen videókat https://www.youtube.com/watch?v=2vjPBrBU-TM Lehet rá egy jót masztizni! Aztán legyen elég ennyi!
2015. júl. 19. 12:32
 13/16 anonim ***** válasza:
#12: Ez nem vicces.
2015. júl. 20. 10:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Pedig dögös kis pina a Sia Chandelier!!! Talán még nem is szőrös!!! Mi más kell egy pedofilnak???
2015. júl. 25. 20:57
 15/16 anonim ***** válasza:

#14: A "Sia" az előadó neve, a "Chandelier" pedig a szám címe, remélem ez azért tiszta... A többire inkább nem is reagálnék.

A kérdezőnek szerintem nem egy kisgyerekre van szüksége, akit megronthat, mivel ez nyilvánvalóan rossz. A bűnös szexuális vágyak elnyomására, megszüntetésére, enyhítésére, esetleg kiélésére keres megoldást. Én már javasoltam pár dolgot, nem tudom hova tűnt azóta a kérdező, hogy megfogadott-e belőle valamit is, de remélhetőleg nem történt semmi gáz.

2015. júl. 26. 14:52
 16/16 anonim ***** válasza:

# 9

"Mintha az érrendszeri beteg kijelentené, hogy soha többé nem lesz infarktusa."

Nagyon rossznak tartom a hasonlatodat, mert egészséges életmóddal csökkenthető ugyan a kockázat, de arról, hogy valakinek lesz-e infarktusa, nem ő dönt tudatosan, mert nem elhatározás kérdése.

Az viszont, hogy az ember kivel létesít szexuális kapcsolatot, elhatározás kérdése marad akkor is, ha olyan vágyak élnek benne, amik ellen ő maga is küzd.

"Legközelebb fogd fel a választ és ne egyből a nyáladat verd te agyatlan! Ja és pontozz le bátran, nagyon megijesztettél vele..."

Szerintem nem verte a nyálát, és történetesen kulturáltabb hangnemben írt, mint te, annak ellenére, hogy az érintettsége miatt nyilván nehezebb érzelmileg semlegesnek maradnia, mint egy kívülállónak.

Lepontozni meg nyilván nem ő pontozott le hat különböző gépről és hat különböző regisztrációról, hanem azok a hozzászólók, akik bántónak érezték a hangvételedet, tekintve, hogy a kérdező egy láthatóan elkeseredett, kétségbeesett helyzetben segítséget és tanácsot kért, nem pedig ítélkezést és negatív jóslatokat olyanoktól, akik nem is ismerik, és nem értik, nem is érthetik, hogy min megy keresztül.

(A sértett önérzetről meg annyit, hogy talán olvasd el a saját 7. hozzászólásodat.)

2015. júl. 27. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!