Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valaki kérem segítsen! Kamasz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki kérem segítsen! Kamasz korom óta vannak pedofil vágyaim. Sosem éltem ki ezeket és nem is fogom, de szeretnék megszabadulni az ilyen gondolatoktól. Hogyan tudom magam kasztráltatni?

Figyelt kérdés

akár sebészileg, akár kémiailag. azt veszem észre ha kiverem akkor utána egy ideig nincsenek ezek a gondolatok, de mihelyst felgyülemlik bennem a vágy, a férfi hormon, akkor előjönnek ezek a mocsok gondolatok amik nagyon régóta kínoznak engem. elszigetelődtem a külvilágtól is, nincsenek emiatt barátaim, gyűlölöm magam! valaki segítsen kérem, mert nem akarom megölni magam, de néha gondolok már arra is.

24f

2015. jún. 7. 23:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
41%
Ha akarod én szívesen meghallgatlak! Írj nyugodtan!
2015. jún. 7. 23:26
 2/16 anonim ***** válasza:
70%

Talán, olyan szexpartnerek, akik benne vannak ilyen pedofil szerepjátékokban, nem oldanák meg?

Persze ez is csak részmegoldás lenne...

Pszichológus/pszichiáter? Valami szakember azért jobb lenne ide.

Egyébként annyiban büszke lehetsz magadra, hogy nem éltél ezekkel a vágyaiddal. Mindenkinek lehetnek rossz gondolatai, nem vagy egyedül!

2015. jún. 7. 23:36
 3/16 anonim ***** válasza:

hasomlóban vagyok (ha nem trollkodás a krédésed).írj ha gondolod

23/f

2015. jún. 8. 00:35
 4/16 anonim ***** válasza:
vigyél be hosszú időn keresztül ösztrogént a szervezetedbe, az talán segít. mondjuk nagy csecsed lesz
2015. jún. 8. 01:46
 5/16 anonim ***** válasza:
20%

"Sosem éltem ki ezeket és nem is fogom" ...ebben én nem lennék ennyire biztos.

Tudatosult benned a probléma. Ez jó. Menj pszichológushoz! Nem fog megvetni és nem fog börtönbe záratni. De ha egyszer elveszted az önkontrollt, te fogod a sitt felé kitaposni az utat. Itt kitől vársz segítséget?

2015. jún. 8. 12:16
 6/16 A kérdező kommentje:

""Sosem éltem ki ezeket és nem is fogom" ...ebben én nem lennék ennyire biztos."

magas ívből teszek rá h te mennyire vagy biztos benne. Vannak emberek akik fogadalomból soha életükben nem nyúltak nőhöz sem, és mégis túlélték. én biztos vagyok magamban. és ez a fontos. szia.

2015. jún. 8. 12:45
 7/16 anonim ***** válasza:
14%
Örülök, hogy bekapcsolt a sértett önérzeted. Csak tudod ez nem döntés kérdése. A betegségnek nem lehet elhatározással megálljt parancsolni. Nem megsértődni kell, hanem gondolkodni. De tőlem aztán azt csinálsz, amit akarsz. Tőlem akár el is rohadhatsz a sitten, vagy felkötheted magad. Segítsen neked az, akinek hat anyja van. Na szevasz
2015. jún. 8. 12:50
 8/16 anonim ***** válasza:

Az alábbi oldalt ajánlom megnézésre:

[link]

2015. jún. 8. 18:21
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

Megint önérzeteskedsz gondolkodás helyett. Gratulálok a rengeteg eszedhez!

Ki a f...sz bántott téged te szerncsétlen? Senki!

Nem is vádaskodtam. Hogy te megint megsértődsz mint egy hisztis ...csa, az a te bajod.

De hogy az istenbe jelentheted ki, hogy soha nem fogod megtenni? Épp azért baromság, mert beteg vagy, ahogy te magad is mondtad te nagyon buta! Mintha az érrendszeri beteg kijelentené, hogy soha többé nem lesz infarktusa.

Legközelebb fogd fel a választ és ne egyből a nyáladat verd te agyatlan! Ja és pontozz le bátran, nagyon megijesztettél vele...

2015. jún. 8. 21:42
 10/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, vannak erre biokémiai megoldások, de az egész életedet tönkre fogod vele tenni.

Ahogy írták, az ösztrogén segít impotenssé tenni, a fogamzásgátlókban van ethinilösztadiol, az blokkolja a tesztoszteron termelést.

Kevésbé durva módszer, és még nem is kegyetlen, ha teleeszed magad édességekkel naponta, jól meghízol, és cukorbeteg leszel. Ugyanaz az eredmény.

2015. jún. 9. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!