Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a következménye annak, ha a levél felénél hagyom abba a fogamzásgátlót? A libidóm egyenlő a nullával, és ez így már nem állapot. Nem bírok várni. Szeretnék tőle megszabadulni minnél hamarabb.
Már írtam egy kisregényt, ehhez a kérdéshez, de nem küldték be, mert túl rövid volt a kérdés. -.-
Szóval röviden. 3 éve szedek gyógyszert. Fiatalkori hormonzavar miatt kezdtem el szedni, mert állandó petefészekcisztáim voltak. Két éve semmi ciszta, de időközben a libidóm -> HOPP, eltűnt. Azt hittem ez az akkori párom miatt van. De egy éve új kapcsolatom van, boldog vagyok, de nem kívánom a szexet. Utána néztem neten. Sok helyen olvastam libidócsökkenésről gyógyszer miatt. Visszagondoltam arra az időre, mikor elkezdtem szedni, és kb. azóta romlott a helyzet. Elmentem az orvosomhoz, meg vizsgált, bele egyezett az abbahagyásba. Azt hittem ezt a levelet már gond nélkül végig szedem, de nem akarom. Szószerint! Most hogy tudom, hogy abba hagyhatom, minnél hamarabb meg szeretnék tőle szabadulni. Már a tudat is boldogabbá tenne, hogy nem mérgezem magam.
A dologgal természetesen megvárnék néhány választ.
A doki beleegyezett a gyógyszer befejezésébe. Direkt azért mentem el hozzá. A cisztáim elmútak. 2 éve nincs. Mondta is, hogy időszerű lenne, mert fiatalon kellett elkezdeni szedni. Engem az érdekelne, hogy a felénél abba hagyhatnám-e.
Köszi a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!