Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire bízhatok a SPIRÁL-ban? Kicsit tartok tőle, de az orvos ezt javasolja a korom miatt.
Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 10:11
1/14 anonim válasza:
Állítólag a legmegbízhatóbb fogamzásgátló módszer. Én személy szerint nem ismerek senkit akinek lenne, de nőgyógyászom szerint biztos védelem.
3/14 anonim válasza:
és van már legalább 2 gyereked? mert én úgy tudom csak akkor javasolják...
4/14 A kérdező kommentje:
40 éves vagyok, és van egy 9 éves lányom.
2010. júl. 1. 10:17
5/14 anonim válasza:
3. válaszoló:
Már egy gyerek után is felrakják a spirált. Nem kell hozzá kettő.
6/14 Holdtündér válasza:
A spirál perl-indexe a második legalacsonyabb értékű a fogamzásgátló módszerek közül (a meddővé tevő műtétet figyelmen kívül hagyva), melynek értéke 0,5-5.
Pearl-index
A fogamzásgátló módszerek hatásosságát az ún. Pearl indexxel adjuk meg. Ennek a lényege, hogy egy évig vizsgálnak 100 nőt, aki az adott módszerrel védekezik, és megadják, hogy közülük hány esett mégis teherbe. Ez a Pearl index. (Értelemszerűen fogamzóképes életkorban lévő nőket vesznek csak be a vizsgálatba.)
7/14 anonim válasza:
Édesanyámnak spirál mellett fogant a kisöcsém, úgyhogy nem 100% a védelem.
8/14 anonim válasza:
Egyik fogamzásgátló módszernél sem 100%-os a védelem.
9/14 A kérdező kommentje:
Úgy olvastam,hogy a menstruáció időtartama és mennyisége is megnövekszik. Ez valalóban lehetséges?
2010. júl. 1. 10:48
10/14 anonim válasza:
igen így van, nekem régóta van és 10 napig tart és dupla annyi, mint előtte volt,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!