Gerincproblémám van. Terhes lettem. Ha az orvos úgy ítéli meg, javasolja a terhesség megszakítást?
1) mindenki számára van lehetőség a védekezésre, fogamzásgátlásra, ha nem akar teherbe esni. Ez minden állampolgár számára elérhető. Az abortusz nem fogamzásgátlás.
2) én akár 9 hónapig is feküdnék egy ágyban, csak hogy kihordjam a gyermekemet.
Nagyon sajnálom az állapotodat, mármint az egészségügyit.
Én is így gondolom!Csak az a nem mindegy,hogy tolókocsiban kell e a gyermekeimről gondoskodni.
Csak arra lettem volna kíváncsi,hogy volt e v.ki ilyen helyzetben,és terhesség alatt voltak e komoly problémák!Én nem feküdhetek,nincs segítségem!
Ha már szültél egyet akkor tudod magadról,hogy voltak-e problémáid. S valószínű ezért nem mondta a doki,hogy vetesd el,mert már ilyen állapotban vagy közel hasonlóban sikerült kihordanod egyet. Szóval nem értem a problémád.
Ha nem akartál még egy babát, mert olyan szörnyű volt az első terhességed ( TERHESSÉG volt), akkor miért nem védekeztél? Miért nem védekeztél,ha most attól pánikolsz,hogy tolókocsiban fogod felnevelni?
Egyébként nézz körül a világban hányan nevelnek így egsézséges gyerekeket és élnek oltári boldogan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!