Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Léteznek még olyan fiúk akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan fiúk akik nem akarják az anált?

Figyelt kérdés

Eddig minden barátom akarta.Az egyik dobni is akart mert nem engedtem.

A férfiak kb hány %-a nem akarja?

De az orálról is valamennyire hasonlóan gondolok,nem esik jól a számba venni.

2015. jún. 1. 22:23
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
21-es mindenben egyet értek veled!
2015. jún. 3. 04:52
 32/42 anonim ***** válasza:
58%

Engem taszít az anál, nem vágyom rá. De nekem amúgy is van problémám a kakával.

Az orált adni, kapni jó.

2015. jún. 4. 12:18
 33/42 anonim ***** válasza:
90%

Én párom elfogadta, hogy az nekem nem pálya. Megbeszéltük, hogy engem taszít és ennyiben maradtunk. Ő is úgy áll hozzá ahogy én, szexben semmi olyat nem kérünk a másiktól ami annak kellemetlen, nemkívánatos. Nemkem biztos nem lenne ugyanolyan a tudattal, hogy akit szeretek "áldozatot hoz". Amelyik pasi meg ezért otthagy az anyit is ér. Ilyen miatt nem kell bánkódni ha neki a farka fontosabb hát menjen utána.

Az orállal nekem nincs bajom az jó oda-vissza.

2015. jún. 4. 12:28
 34/42 anonim ***** válasza:
8%
Utolsó mi az, hogy annyit ér és csak a farka után megy? Miért kéne elfojtott vágyakkal élnie?
2015. jún. 4. 12:57
 35/42 anonim ***** válasza:
81%
Mert egy huszadrangú hülyeség ér neki annyit, hogy belekényszerítse a párját egy nemkívánt esetlegesen fájdalmas aktusba. Magyarul tesz rá, hogy mi a jó a másiknak.
2015. jún. 4. 13:38
 36/42 anonim ***** válasza:
36%

"nem esik jól a számba venni"

De azért az jól esik, amikor a srác nyelve a puncust kényeztetgeti ? :)

2015. jún. 4. 16:07
 37/42 anonim ***** válasza:
62%

A s*gg sz*rásra való és pont.

42/F

2015. jún. 4. 19:32
 38/42 anonim ***** válasza:
50%

nekem van egy lanyhaverom(haver, nem vonzodom hozza), akivel lehet ilyen temakrol beszelgetni..ő pl szereti az anált, kb havonta űzi, de hogy orál nem...pff, na ez is egy logika: "ő olyat a szájába nem vesz"

-engem valamiert az oral kevesbe izgat, (vagy eddig egyik csaj sem szopott jól, hogy elmenjek, tőle)

...anált még nem próbáltam, de szeretném, viszont nem kellene olyan csaj, aki az orált elvből visszautasítja

2015. jún. 4. 20:36
 39/42 anonim ***** válasza:
43%

Te mit szólnál ha a pasid nem teljesítené valamelyik "huszadrangú hülyeségedet" ami neked fontos? És itt most nem csak a szexre gondolok.

2015. jún. 4. 22:22
 40/42 anonim ***** válasza:
92%
hagyd ott az ilyet... én is irtózom az análtól hetero férfi létemre is.
2015. jún. 5. 09:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!