Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Léteznek még olyan fiúk akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan fiúk akik nem akarják az anált?

Figyelt kérdés

Eddig minden barátom akarta.Az egyik dobni is akart mert nem engedtem.

A férfiak kb hány %-a nem akarja?

De az orálról is valamennyire hasonlóan gondolok,nem esik jól a számba venni.

2015. jún. 1. 22:23
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Látom vannak még normálisak.

Nekem is volt idősebb barátom ő akarta mégcsak az anált.Ő akart dobni miatta.Sőt még azt mondta a szemét minél jobban nem akarom ő annál inkább akarja fokozatosan,egyre jobban.:(((

2015. jún. 1. 22:55
 12/42 anonim ***** válasza:
71%

Én akarom, de el tudnám fogadni, hogy ha a másik nem akarja és nem nyaggatnám vele.

Ahogy az orálhoz állsz, az viszont számomra elfogadhatatlan.

De amúgy léteznek olyanok, akiknek hasonlóak az igényei, mint neked, csak meg kell őket találni.

2015. jún. 1. 22:55
 13/42 anonim ***** válasza:
94%
Ja, és attól, hogy valaki anált/orált akar és szereti, nem lesz nem normális... Nem te határozod meg a normát.
2015. jún. 1. 22:56
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
Igazábol én nagyon egyet értek CP monogrammú válaszolóval, de nem biztos, hogy a székely leány a kérdező.
2015. jún. 1. 23:21
 15/42 anonim ***** válasza:
Ha nem ő a kérdező, akkor elnézést. De elég gyanús azért, hogy ő az...
2015. jún. 1. 23:23
 16/42 anonim ***** válasza:
Mi gyorsan kiegyeztünk, amikor ismerkedés közben szóba került a szex témakör. Mindketten irtóztunk valamitől és ez pont az anál volt. Az elmúlt évtizedekben sem változott meg a véleményünk erről, de minden más belefér nekünk azóta is.
2015. jún. 2. 00:09
 17/42 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező fejezd már be a hisztit. Ha te ilyen "azért is s..be raklak ha nem akarod akkor is" tahókkal jöttél össze akkor talán keress olyan szexpartnert akinek nem az ősember szintjén van a szexuális kultúrája. Engem nem vonz az anál. Nem próbáktam, nem is akarom. Persze van akiknek ez fontos, de ettől ők még normális emberek. A szopás nálam alap. Ha valaki benyögi, hogy nem akar cumizni, már repül is. Nem fogok ugyanis elfojtott vágyakkal élni. Szerintem téged azért kerülnek el a normális faszik, mert ilyen hisztis, prűd fapina fagy.
2015. jún. 2. 04:44
 18/42 anonim ***** válasza:
72%
Nekem inkabb az oral hianyaval lenne bajom.
2015. jún. 2. 06:00
 19/42 anonim ***** válasza:
62%
Ilyen nőt mint te basszon meg az ipari áram...
2015. jún. 2. 07:38
 20/42 anonim ***** válasza:

hát ha a szíved-lelked beleadod a (puncis) szexbe, akkor egy normális pasi sem hajt el azért, mert nem akarod seggbe (még akkor sem, ha ők szeretik)

de ha a szex neked annyiból áll, hogy fekszel, mint egy fadarab, és emellé se orál, se anál, na az szívás, és megértem, ha elhajt a pasi.

az én barátom egyébként nem szereti az anál, de én sem, szóval mázli. de orál és szenvedélyes szex van rendesen, nincs oka panaszra :)

2015. jún. 2. 08:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!