Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan fiúk akik nem akarják az anált?
Eddig minden barátom akarta.Az egyik dobni is akart mert nem engedtem.
A férfiak kb hány %-a nem akarja?
De az orálról is valamennyire hasonlóan gondolok,nem esik jól a számba venni.
Köszönöm a válaszokat! Látom vannak még normálisak.
Nekem is volt idősebb barátom ő akarta mégcsak az anált.Ő akart dobni miatta.Sőt még azt mondta a szemét minél jobban nem akarom ő annál inkább akarja fokozatosan,egyre jobban.:(((
Én akarom, de el tudnám fogadni, hogy ha a másik nem akarja és nem nyaggatnám vele.
Ahogy az orálhoz állsz, az viszont számomra elfogadhatatlan.
De amúgy léteznek olyanok, akiknek hasonlóak az igényei, mint neked, csak meg kell őket találni.
hát ha a szíved-lelked beleadod a (puncis) szexbe, akkor egy normális pasi sem hajt el azért, mert nem akarod seggbe (még akkor sem, ha ők szeretik)
de ha a szex neked annyiból áll, hogy fekszel, mint egy fadarab, és emellé se orál, se anál, na az szívás, és megértem, ha elhajt a pasi.
az én barátom egyébként nem szereti az anál, de én sem, szóval mázli. de orál és szenvedélyes szex van rendesen, nincs oka panaszra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!