Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti mit gondolnátok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit gondolnátok az albitársatokról egy ilyen szituációban?

Figyelt kérdés
Eléggé visszahúzódó természetű vagyok így nem nagyon ismernek a velem egy albérletben lakók (lányok). Egyébként nagyon helyesnek tartanak és a testem is jó (10 éve edzem kb). Na ma történt meg hogy 3 gyúrós haverom feljött (iszonyat jól néznek ki, ezt 100% hetero létemre mondom, igazából a külsőnk és a hobbink gyúrt minket egy haveri társasággá) és mivel elég nagy arcuk van az lett belőle h levetkőztek (aztán én is) félmeztelenre raktunk be zenét és táncoltunk + húzódzkodtunk (verseny). Na és aztán a nagy zenében nem hallottuk, hogy megjöttek a lányok az albiba. Az a látvány fogadta őket, hogy 4 félmeztelen kigyúrt szőrtelenített szépfiú táncikál dübörgő zenére. Azon parázok most melegnek néznek... mivel visszahúzódó vagyok így konkrétan még egy lánnyal sem láttak együtt a 2 év alatt (azóta nincs barátnőm).
2015. máj. 30. 21:51
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom, ki hogy van vele, ahogy olvastam a két lány "cicaharcát", a végén én éreztem magam kínosan. Na de lapozzunk. Én se tartanálak emiatt melegnek, főleg hogy írtad, egy számot kivéve viszonylag férfiasan táncoltatok, és nem "úgy" (bár ez is egy sztereotípia, de ebbe most ne menjünk bele). A lényeg, hogy ne agyalj ennyit rajta, nincs miért. Azóta amúgy lett már valakid, vagy még mindig tart a szingli lét?:)
2015. nov. 28. 23:30
 52/52 A kérdező kommentje:
Még mindig tart, azóta már munka is bejött az egyetem és kondi mellé, szóval nincs időm komoly kapcsolatra :)
2015. nov. 29. 00:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!