Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit gondolnátok az albitársatokról egy ilyen szituációban?
Akkor nem lehetsz valami jó...
Tudod azt szokták mondani, hogy magas lóról lehet nagyot esni!:P
"Évek. Tapasztalat. Rutin." - Engem ezzel szoktak leb@$zni, ha feleselek, és okoskodok a górénak.
Nem lehetek jó. Mert a jobbnál is jobb vagyok. ;)
(Persze, ha Tomi bá ezt olvasná, akkor csak viccből mondom ezt. - bár erre kevés esélyem van. :D)
Ok, egy iszapbirkózásban benne lennék:P
Tényleg és mit kapna a győztes?:)
Az iszap birkózás nem baráti birkózás lenne. Abba a harcba saját beleegyezéseddel lépnél bele, tudatában lennél a képességeimnek, így a törvény alól felmentést kapnék.
Ha meg semmilyen földharcot nem szimatoltál még, akkor a csúszós iszap neked hátrány lenne. Nekem előny. Volt már benne részem. És fáj, amikor az ember elcsúszik, és beveri a csípőcsontját. Jó sokáig lesz a seggen is lila folt utána. :D
Az hogy verseny szerűen nem rugdalózok ketrecekben, még nem jelenti hogy nem tudom megvédeni magam:)
És a meglepetés ereje, legalább nekem játszana!:P
Amúgy nyugi megkapnád a felmentést, csak a popsidat sajnálnám utána!:)
(Bár biztos van aki a lilát szereti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!