Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti mit gondolnátok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit gondolnátok az albitársatokról egy ilyen szituációban?

Figyelt kérdés
Eléggé visszahúzódó természetű vagyok így nem nagyon ismernek a velem egy albérletben lakók (lányok). Egyébként nagyon helyesnek tartanak és a testem is jó (10 éve edzem kb). Na ma történt meg hogy 3 gyúrós haverom feljött (iszonyat jól néznek ki, ezt 100% hetero létemre mondom, igazából a külsőnk és a hobbink gyúrt minket egy haveri társasággá) és mivel elég nagy arcuk van az lett belőle h levetkőztek (aztán én is) félmeztelenre raktunk be zenét és táncoltunk + húzódzkodtunk (verseny). Na és aztán a nagy zenében nem hallottuk, hogy megjöttek a lányok az albiba. Az a látvány fogadta őket, hogy 4 félmeztelen kigyúrt szőrtelenített szépfiú táncikál dübörgő zenére. Azon parázok most melegnek néznek... mivel visszahúzódó vagyok így konkrétan még egy lánnyal sem láttak együtt a 2 év alatt (azóta nincs barátnőm).
2015. máj. 30. 21:51
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
Előtte kick-boxoltam, és most már 3 éve harcolok. - hogy idézzem megint magam. :D De egy földharcban tök ismeretlen ember ellen az első két hónapom elég lenne ahhoz, hogy életeket rátéve nyerjek. :D
2015. máj. 31. 00:34
 32/52 anonim ***** válasza:

Akkor nem lehetsz valami jó...

Tudod azt szokták mondani, hogy magas lóról lehet nagyot esni!:P

2015. máj. 31. 00:43
 33/52 anonim ***** válasza:

"Évek. Tapasztalat. Rutin." - Engem ezzel szoktak leb@$zni, ha feleselek, és okoskodok a górénak.

Nem lehetek jó. Mert a jobbnál is jobb vagyok. ;)

(Persze, ha Tomi bá ezt olvasná, akkor csak viccből mondom ezt. - bár erre kevés esélyem van. :D)

2015. máj. 31. 00:49
 34/52 A kérdező kommentje:
Jó tudjátok mit? Gyertek mindketten. Majd megmérkőztök mi meg szurkolunk.
2015. máj. 31. 00:51
 35/52 anonim ***** válasza:

Ok, egy iszapbirkózásban benne lennék:P

Tényleg és mit kapna a győztes?:)

2015. máj. 31. 00:56
 36/52 anonim ***** válasza:
Innentől, csak a második legjobb lennél:P
2015. máj. 31. 00:57
 37/52 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mi lehetne méltó jutalom egy ilyen győzelem után?
2015. máj. 31. 01:01
 38/52 anonim ***** válasza:

Az iszap birkózás nem baráti birkózás lenne. Abba a harcba saját beleegyezéseddel lépnél bele, tudatában lennél a képességeimnek, így a törvény alól felmentést kapnék.

Ha meg semmilyen földharcot nem szimatoltál még, akkor a csúszós iszap neked hátrány lenne. Nekem előny. Volt már benne részem. És fáj, amikor az ember elcsúszik, és beveri a csípőcsontját. Jó sokáig lesz a seggen is lila folt utána. :D

2015. máj. 31. 01:04
 39/52 A kérdező kommentje:
Iszap amúgy sincs a szobámban, helyette birkózhattok vizes pólóban. Na? :)
2015. máj. 31. 01:08
 40/52 anonim ***** válasza:

Az hogy verseny szerűen nem rugdalózok ketrecekben, még nem jelenti hogy nem tudom megvédeni magam:)

És a meglepetés ereje, legalább nekem játszana!:P

Amúgy nyugi megkapnád a felmentést, csak a popsidat sajnálnám utána!:)

(Bár biztos van aki a lilát szereti:)

2015. máj. 31. 01:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!