Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti mit gondolnátok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit gondolnátok az albitársatokról egy ilyen szituációban?

Figyelt kérdés
Eléggé visszahúzódó természetű vagyok így nem nagyon ismernek a velem egy albérletben lakók (lányok). Egyébként nagyon helyesnek tartanak és a testem is jó (10 éve edzem kb). Na ma történt meg hogy 3 gyúrós haverom feljött (iszonyat jól néznek ki, ezt 100% hetero létemre mondom, igazából a külsőnk és a hobbink gyúrt minket egy haveri társasággá) és mivel elég nagy arcuk van az lett belőle h levetkőztek (aztán én is) félmeztelenre raktunk be zenét és táncoltunk + húzódzkodtunk (verseny). Na és aztán a nagy zenében nem hallottuk, hogy megjöttek a lányok az albiba. Az a látvány fogadta őket, hogy 4 félmeztelen kigyúrt szőrtelenített szépfiú táncikál dübörgő zenére. Azon parázok most melegnek néznek... mivel visszahúzódó vagyok így konkrétan még egy lánnyal sem láttak együtt a 2 év alatt (azóta nincs barátnőm).
2015. máj. 30. 21:51
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:

Lóvéval???

Szerintem ha 4 pasi bulizik akkor oda nő kell, nem lóvé!:P

Hát ha szűz vagy még attól pl vibrid lehet...

Fizikai értelembe nem biztos hogy győznél, volt már aki küzdő sportot űzött és játékos birkózásnál alulmaradt.:)

2015. máj. 30. 23:51
 22/52 anonim ***** válasza:

A szoba bérléséhez lóvé kell. Rád licitálnék. Mondj akármennyit is. :D

Ketrecharcos vagyok. A földharc (mint a birkózás) alapegység ebben a sportban. A játékos birkózást, nagyobb erő kifejtése nélkül is tudom jó fogásokkal megnyerni. Még csak meg se kéne feszítenem a lábam. Így nem fájna semmid se, de akkor se tudnál megmozdulni = nyernék. :D

2015. máj. 30. 23:59
 23/52 A kérdező kommentje:
Huh. Én akkor félnék tőled :D 95kg ide, 95kg oda, lenyomnál engem.
2015. máj. 31. 00:08
 24/52 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen magas vagy. Ha 180 körüli, akkor körülbelül ismerem a súlypontodat, és simán kibillentelek az egyensúlyodból. Oda meg már csak egy biztos, kitámasztott szorítás kell. :D
2015. máj. 31. 00:18
 25/52 anonim ***** válasza:

Na állj!

Ott van négy pasi, nehogy már én fizessem a szobát!!!:P

Ami egy ketrecbe megy, lehet ketrecet kívül nehezebben kivitelezhető!:)

2015. máj. 31. 00:21
 26/52 anonim ***** válasza:
"Csak könnyebb. Főleg ha az ellenfél nem tapasztalt harcos. Bár nehezebb lenne abból a szempontból, hogy ha a testi épséged sérülne, akkor azért engem bíró elé is állíthatnának, mert a ketrecen kívül az erőm kamatoztatását nem csak szabályok, de törvények is tiltják. Szóval fokozottan óvatosnak kéne lennem. De egy lefegyverezésbe, ártalmatlanná tételbe senki se halt még meg. És nem is tört el mindenkinek a keze, vagy a lába." - hogy idézzem magam. :D
2015. máj. 31. 00:23
 27/52 A kérdező kommentje:

Akkor lehet lenne esélyünk :D

3an 190 felett vagyunk (193, 195 és 196), illetve a "legalacsonyabb" haverom 188.

2015. máj. 31. 00:25
 28/52 anonim ***** válasza:
Ha teljes erőbedobással küzdenétek, nem kellene 10 másodperc, és feküdnék. De azt a 10 másodpercet hősiesen végig harcolnám. De mivel cirka 30 centit vertek rám, és 30 kilót is, nem tudnék mit kezdeni veletek. :D
2015. máj. 31. 00:29
 29/52 anonim ***** válasza:

Bocs de nem privibe akartam!:)

Amúgy "hogy idézem magam" kérdés milyen szinten vagy?:P

2015. máj. 31. 00:31
 30/52 A kérdező kommentje:
Hát éppen tudnál mit kezdeni, na meg csak egy szavadba kerül és lehetnél felül is xdd
2015. máj. 31. 00:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!