Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit gondolnátok az albitársatokról egy ilyen szituációban?
Nekem nincs barátom. Csak annyira olyan pasik között élek, akik kb. kiírtanak minden pasit, aki csak rám hajt, hogy már flörtölgetni sincs kedvem. :D
És rajtam lenne póló. Ne azért nézze a harcomat valaki, mert a melleim kinn lennének, hanem azért, mert érdeklné őt a stílusom. :D
Hmmm.... Szerintem aranyosak lehettetek{=^~^=}
Én inkább jót nevetnék az egészen:)
Én tuti szétröhögtem volna magam, első körben :D Utána meg, ahogy tudatosult volna bennem a kép, hogy tulajdonképpen 4 kigyúrt srác ott táncol előttem félmeztelenül, ahogy magamat ismerem, rettentő zavarba jöttem volna.. :)
Egyébként többé-kevésbé meg tudom állapítani, hogy ki milyen beállítottságú, max úgy kérdezgetek, ha gyanús. De ettől a jelenettől még nem néztelek volna annak, inkább szimplán vicces hülyülés, és kész:)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!