Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti mit gondolnátok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit gondolnátok az albitársatokról egy ilyen szituációban?

Figyelt kérdés
Eléggé visszahúzódó természetű vagyok így nem nagyon ismernek a velem egy albérletben lakók (lányok). Egyébként nagyon helyesnek tartanak és a testem is jó (10 éve edzem kb). Na ma történt meg hogy 3 gyúrós haverom feljött (iszonyat jól néznek ki, ezt 100% hetero létemre mondom, igazából a külsőnk és a hobbink gyúrt minket egy haveri társasággá) és mivel elég nagy arcuk van az lett belőle h levetkőztek (aztán én is) félmeztelenre raktunk be zenét és táncoltunk + húzódzkodtunk (verseny). Na és aztán a nagy zenében nem hallottuk, hogy megjöttek a lányok az albiba. Az a látvány fogadta őket, hogy 4 félmeztelen kigyúrt szőrtelenített szépfiú táncikál dübörgő zenére. Azon parázok most melegnek néznek... mivel visszahúzódó vagyok így konkrétan még egy lánnyal sem láttak együtt a 2 év alatt (azóta nincs barátnőm).
2015. máj. 30. 21:51
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen látványért simán bevállalnák egy kis tigris idomítást!:P

Kedves kérdező, lehet hogy a végén ti szaladnátok előlünk!:)

2015. máj. 30. 23:10
 12/52 anonim ***** válasza:
93%

Én is gyönyörködnék, majd szép lassan, közelebb és közelebb lépve kezdenék vetkőzni... és beállnék táncolni. ;)

Apropó: mennyire búzásan `táncikált` az a 4 vagy 5 kigyúrt pasi? Ez nagyban befolyásolná a véleményemet.

2015. máj. 30. 23:14
 13/52 anonim ***** válasza:
100%

Apám 19 éve próbál idomítgatni. Katonai tapasztalataival se megy semmire, pedig a legnyighább kisfiúkból is férfit tud faragni. :D De próbálkozni lehet. :D

Fiúk között nőttem fel. Hetente alszanak a házunkban cuki fiúkák a tesóm haverjai által. És nem szoktam elfutni előlök. ;)

2015. máj. 30. 23:18
 14/52 A kérdező kommentje:

Nem volt b*zis a tánc, bár volt egy rész amikor High School Musicalt énekeltünk, az mondjuk eléggé meredek volt. :D

Egyikünk sem bánta volna ha beszáll egy csajszi, de én még mindig úgy gondolom csak a szátok nagy ^^

2015. máj. 30. 23:19
 15/52 anonim ***** válasza:
100%
Az én szám valóban nagy. Szeretnéd tudni mennyire? ;)
2015. máj. 30. 23:21
 16/52 anonim ***** válasza:
100%

Lehet az a baj, hogy csak próbál!:P

Én nem próbálkozom, hanem inkább elérem azt amit akarok!:)

2015. máj. 30. 23:26
 17/52 anonim ***** válasza:
100%

Nekem viszont nem csak a "szám" nagy!:)

Lejjebb is elégé jó a "befogadó" képességem!:D

2015. máj. 30. 23:28
 18/52 A kérdező kommentje:
Anyám... ti most versenyeztek ki tud meredekebbet írni? :D Úgy érzem ez a program állandósulni fog, nyugodtan beszálhattok, táncccolunk jókat.
2015. máj. 30. 23:31
 19/52 anonim ***** válasza:
100%

Lenti ügyekben versenyezni nem tudok. (szűz vagyok) :D

Szóval én csak orális téren tudok alkotni, és lóvéval. :D

Nem versenyzünk. Inkább ez csak egészséges női erőfitogtatás. Képletesen szólva. Fizikai értelemben győznék, ha csak a kedves nyolcas nem űz valamilyen küzdősportot. :D

2015. máj. 30. 23:38
 20/52 A kérdező kommentje:
Értem. Az se gond, egy vokál sem árt ha éneklésre kerül sör :D
2015. máj. 30. 23:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!