Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit gondolnátok az albitársatokról egy ilyen szituációban?
Egy ilyen látványért simán bevállalnák egy kis tigris idomítást!:P
Kedves kérdező, lehet hogy a végén ti szaladnátok előlünk!:)
Én is gyönyörködnék, majd szép lassan, közelebb és közelebb lépve kezdenék vetkőzni... és beállnék táncolni. ;)
Apropó: mennyire búzásan `táncikált` az a 4 vagy 5 kigyúrt pasi? Ez nagyban befolyásolná a véleményemet.
Apám 19 éve próbál idomítgatni. Katonai tapasztalataival se megy semmire, pedig a legnyighább kisfiúkból is férfit tud faragni. :D De próbálkozni lehet. :D
Fiúk között nőttem fel. Hetente alszanak a házunkban cuki fiúkák a tesóm haverjai által. És nem szoktam elfutni előlök. ;)
Nem volt b*zis a tánc, bár volt egy rész amikor High School Musicalt énekeltünk, az mondjuk eléggé meredek volt. :D
Egyikünk sem bánta volna ha beszáll egy csajszi, de én még mindig úgy gondolom csak a szátok nagy ^^
Lehet az a baj, hogy csak próbál!:P
Én nem próbálkozom, hanem inkább elérem azt amit akarok!:)
Nekem viszont nem csak a "szám" nagy!:)
Lejjebb is elégé jó a "befogadó" képességem!:D
Lenti ügyekben versenyezni nem tudok. (szűz vagyok) :D
Szóval én csak orális téren tudok alkotni, és lóvéval. :D
Nem versenyzünk. Inkább ez csak egészséges női erőfitogtatás. Képletesen szólva. Fizikai értelemben győznék, ha csak a kedves nyolcas nem űz valamilyen küzdősportot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!